Oana Roman, la momentul adevărului. Suma uriașă pe care o alocă, lunar, doar pentru plata facturilor. “Totul mă costă…”

Publicat: 11/03/2019 | 11:14

Oana Roman are un job la o companie care deține multe restaurante și saloane de evenimente în Capitală. Vedeta este specialist PR și este bine plătită. Însă alocă, lunar, o sumă imensă pentru plata facturilor și a utilităților.

„Trebuie să luăm în calcul şi întreţinerea copilului când facem calculul. Am făcut o socoteală şi pentru grădiniţa Isabelei, întreţinere, curent, cablu, telefon şi benzină îmi trebuie minimum 3000 de lei pe lună. Locuiesc într-un complex rezidenţial cu grădină unde întreţinerea e destul de mare şi am o maşină foarte bună, de serviciu e adevărat, dar totuşi eu plătesc benzina. Toate astea mă costă 3000-3500 de lei lunar”, a spus Oana Roman potritiv blogului madalinionescu.ro.

Soția lui Marius Elisei a precizat, însă, că reușește să facă și puțină economie. „Cu mâncarea m-am scos, că eu lucrez pentru mai multe restaurante unde eu şi familia mea putem să mâncăm oricând gratis. Deci e un cost în minus”, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu patru ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Citește și...