Oana Roman, mesaj bombă pentru… Marius Elisei? ”Asumat, am rămas doar noi două”

Publicat: 11/12/2019 | 11:20

Oana Roman a lipsit de la un mega-eveniment organizat în Capitală, iar fanii ei au pus, imediat, întrebarea: s-a întâmplat ceva în relația pe care vedeta o are cu Marius Elisei?

Oana Roman a postat, de curând, un instastory în care le-a răspuns fanilor curioși de ce anume nu s-a prezenat eveniment. Vedeta a mărturisit că nu a fost invitată și că oricum preferă să petreacă mai mult timp alături de fiica ei, Isabela. Însă, într-un alt instatory, Oana Roman și-a asumat, în mod public, faptul că acum este singură, cu fetița ei. (CITEȘTE ȘI: NU ESTE BANC! CÂȚI ANI AVEA OANA ROMAN CÂND ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA: „VENEAM CU PRIETENUL MEU ACASĂ ȘI…”)

„Pentru cei care mă tot întreabă! Nu m-am dus la petrecere pentru că nu m-au invitat. E singura petrecere la care nu primesc niciodată invitație! Petrec timp de calitate cu Isa. Doar noi două!

Și asta pentru că, asumat, am rămas doar noi două. Cel puțin deocamdată”, a fost mesajul postat de Oana Roman, pe Instagramul său.

Oana Roman, supărată pe prietenii ei

Oana Roman este extrem de dezamăgită de prietenii ei. Vedeta le-a mărturisit fanilor care este supărarea ei cea mai mare. Oana Roman și-a îndeplinit un vis. Vedeta a lansat o colecție de rochii și este foarte mândră de această realizare. Din păcate, însă, mulți prieteni nu i-au fost alături în această perioadă. (VEZI AICI: OANA ROMAN, IMAGINI DIN NOUA CASĂ. VILA DE 160 000 DE EURO E APROAPE GATA)

„Am lansat colecţia de rochii. Au venit doar câţiva prieteni. Prea puţini faţă de cât m-am aşteptat. Au postat despre asta doar vreo trei sau patru persoane. Culmea, nu cele de la care mă aşteptam, pentru că şi eu le-am fost alături când au avut nevoie. Şi i-am promovat, ajutat şi sprijinit. Asta m-a durut, dar mi-am învăţat lecţia. Pentru unii, prietenia este în sens unic. Așteaptă de la alții către ei, nu și invers. Trebuie să avem așteptări doar de la propria persoană și de la Dumnezeu”, a mărturisit Oana Roman pe contul ei de Instagram.