Oana Roman, mesaj emoționant pentru mama ei: ”Datorită ție sunt ceea ce sunt…”

Publicat: 19/04/2019 | 16:51

Astăzi, Mioara Roman a împlinit 79 de ani. Iar cu ocazia zilei sale de naștere, fiica ei i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Mioara Roman a împlinit astăzi 79 de ani. Fosta soție a lui Petre Roman este însă copleșită de griji din cauza datoriilor, dar și a faptului că a fost nevoită să se mute din vila de pe Primăverii în care a locuit atâția ani. Totuși, Mioara Roman are un sprijin de nădejde: fiica ei, Oana. Vedeta îi este alături necondiționat mamei sale și astăzi i-a transmis un mesaj extrem de emoționant. (CITEȘTE ȘI: MIOARA ROMAN, DATĂ AFARĂ DIN CASĂ DE CRĂCIUN)

”La multi ani, mama! Iti datorez tot si te iubesc nespus! Datorita tie sunt ceea ce sunt pentru ca m ai invatat sa fiu buna si dreapta si de la tine am invatat ca oricat de greu mi ar fi, oricate dezamagiri asa avea oricat m-as simti de tradata sau singura trebuie sa raman cu capul sus si sa merg mai departe! M ai invatat sa iubesc Cartile, oamenii si viata! M ai invatat ca niciodata nu pierd tot daca raman buna, onesta si daca ma bucur de viata in fiecare zi. Sa ai multi ani sanatosi si frumosi si sa ramai la fel de frumoasa si de luminata!”, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Mioara Roman a împlinit 79 de ani

Mioara Roman s-a mutat din „puful” RA-APPS (Regia Autonomă – Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat) într-un bloc din Bucureștii Noi! Blocul este însă unul foarte bine întreținut. Are și mansardă și este situat lângă un depozit de cherestea. (CITEȘTE AICI: MIOARA ROMAN – „STAU CU CHIRIE ȘI N-AM DIN CE PLĂTI!”)

Familia Roman s-a mutat în vila din Primăverii – iniţial, proprietate a ICRAL – în 1990, atunci când Petre Roman a devenit premier. În 1996, clădirea a intrat în patrimoniul RA-APPS, în urma unei Hotărâri de Guvern. Petre  Roman a continuat să locuiască la aceeaşi adresă şi după 2000, deşi nu a mai deţinut funcţii publice. Până la sfârşitul lui 2008, fostul premier a plătit o chirie de 400-500 de euro, potrivit spuselor Mioarei Roman.

Din 2009, în urma unei legi, chiria acestor vile de protocol s-a majorat de 10 ori, ajungând la 10 euro pe metru pătrat. Vestita profesoara de arabă a dorit să rămână şi după divorţ în acel imobil cu trei dormitoare, living, baie şi bucătărie. Cheltuielile casei au depăşit-o, însă, chiria lunară urcând, peste noapte, de la 400 de euro la peste 6.000 de euro, aşa că Mioara Roman a trebuit să se mute.

Citește și...