Oana Roman nu a mai suportat și a luat o decizie radicală. Vrea să scape de… “Mă deranjează foarte tare!”

Publicat: 06/02/2019 | 19:08

Oana Roman vrea să arate perfect la vară și a început deja un tratament specific, în speranța că va scăpa de gușă. S-a prezentat la o clinică de renume și s-a pus pe treabă. Prin același procedeu vrea să își remodeleze inclusiv brațele.

Am început anul cu nişte rezoluţii, dar nu ştiu dacă e cuvântul potrivit. Am zis eu că anul acesta o să fie anul în care o să mă ocup mai mult de mine şi o să devin eu prioritatea mea principală, pentru că în ultimii ani m-am preocupat de toată lumea, mai puţin de mine.

Astăzi fac una dintre procedurile mele preferate. Ajută să-mi conturez… mi-a zis că mă ajută să scap de guşă. Mă deranjează foarte tare, e şi piele lăsată, nu e foarte multă grăsime de fapt. Am avut-o întotdeauna, chiar şi când eram mult mai slabă. Dacă reuşesc să scap de ea, o să fiu cea mai fericită.„, a spus Oana Roman la un post de televiziune.

Oana Roman, probleme de sănătate

La finalul lunii ianuarie, Oana Roman a ajuns pe mâna medicilor. Vedeta i-a băgat în sperieți pe toți atunci când s-a fotografiat cu o mască care părea a fi de oxigen. Ocazie cu care le-a mărturisit prietenilor virtuali că este speriată însă are susținerea soțului ei care îi este alături necondiționat.

„Am fost la spital să îmi fac niște analize. Sunt bine. Nu m-am simțit bine. Respiram greu, aveam tensiune. Toate analizele au ieșit foarte bine. Nu era o mască de oxigen, era o mască pentru aerosoli. (…) Sunt și eu om, am și eu momente când nu mă simt bine. Nu vreau să mint, nu vreau să fiu ipocrită. Vreau să vă arăt cum sunt eu, cu bune și cu rele. Eu aleg să fiu așa cum sunt. Nimeni nu este fericit și sănătos 100% tot timpul”, a spus Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Citește și...