Oana Roman, pusă la zid de internauți, după ce a postat un video cu fetița ei: “Nu dans pe mese și manele“

Publicat: 03/03/2019 | 17:33

Oana Roman este tare mândră de fetița ei și postează diverse imagini sau filmulețe cu ea pe rețelele de socializare. Recent, a fost pusă la zid de către internauți, după ce le-a arătat un video cu Isabela, în timp ce era urcată pe o masă și dansa.

Nu prea reușesc să adorm în noaptea asta. Mă uit la filmulețul ăsta pe repeat şi-mi dau seama că am reuşit să fac măcar un lucru perfect în timpul existenței mele de până acum. Şi sunt recunoscătoare!„, a scris Oana.

Fanii s-au revoltat imediat și au atacat-o pe Oana. „Pentru copii există spaţii de joacă, respectiv bone sau bunici care le au grija, nu dans pe mese şi manele! Nu judecă nimeni, dar ca mamă nu aş posta un aşa video, sa mă laud! Te lauzi cu ce ?/ Bună, crezi că e benefic pentru fetiţa ta, la vârsta ei, să meargă în localuri unde se consumă alcool, unde automat vor fi și discuții presărate cu “perle”? Ea trebuie să aibă anumite ore de somn, are nevoie de alt context pentru dezvoltarea ei… nu o maturiza înainte de vreme, sunt doar două dintre comentarii.

Nu ştiu despre ce manele vorbeşti, cred că ai ascultat altă muzică. Apoi mie nu îmi creşte copilul nicio bonă. Te rog să-ţi vezi de viaţa ta şi de copiii tăi. Mulțumesc/ E fix problema mea. În plus, nu are nimeni dreptul să judece. Isabela este un copil care doarme 11 ore pe noapte de la trei luni. Ceea ce doresc tuturor mamelor! Aşa că te rog să-ţi vezi de treaba ta şi de viaţa ta. Mulţumesc!„, a răspuns fiica lui Petre Roman.

Citește și...