Oana Roman, replică acidă după ce a fost acuzată că-și editează pozele: ”Singurul lucru subțiat e creierul tău”

Publicat: 21/07/2019 | 15:01
Oana Roman, replică acidă după ce a fost acuzată că-și editează pozele: ”Singurul lucru subțiat e creierul tău”

Criticată de un internaut pentru că și-ar edita fotografiile pe care le postează în mediul online, Oana Roman nu a rămas în defensivă și a reacționat printr-o replică acidă. Totul s-a întâmplat după ce Oana a fost prezentă la un eveniment monden și a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie lungă, albastră, având o siluetă care i-a suprins pe mulți.

Internauții nu se feresc să transmită vedetelor nemulțumirile referitoare la felul în care acestea se îmbracă sau arată. Nici Oana Roman nu a scăpat de critici, iar unul dintre fani a acuzat-o că editează fotografiile în care apare.

„Băi, ce ai subțiat poza, las-o natural că știm cum ești”, a izbucnit un internaut. Numai că replica Oanei Roman nu s-a lăsat așteptată. „Singurul lucru subțiat e creierul tău”,a răspuns ea.

Oana Roman, reacție acidă după ce a fost criticată de un internaut

Oana Roman: ”Sunt într-un proces de remodelare corporală”

Oana Roman a slăbit zece kilograme, asta după ce a adoptat un mod de viață sănătos. Corpul vedetei a trecut printr-o transformare uluitoare după ce a optat pentru un meniu alimentar aproape vegetarian. De asemenea, pentru a ajunge la silueta dorită, Oana Roman face și tratamente corporale.

(CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, DESPRE MARIUS ELISEI: ”NU POŢI SĂ FACI AŞA CEVA DACĂ NU IUBEŞTI UN OM”)

”Am început să mănânc sănătos. E adevărat că nu-mi place să gătesc, dar am descoperit mâncarea sănătoasă, îmi aleg ce mănânc, încerc rețete bazate pe fructe și legume în principal. Sunt într-un proces de remodelare corporală. Am și slăbit, dar rezultatele se văd în cenntimetri, în talie. Merg la astfel de proceduri săptămânal”, a mărturisit Oana Roman pentru click.ro.

 

Citește și...