OANA ROMAN s-a împăcat cu soţul ei, dar acum a luat pe toată lumea prin surprindere: Îşi va face o operaţie!

Publicat: 18/01/2017 | 08:35
OANA ROMAN s-a împăcat cu soţul ei, dar acum a luat pe toată lumea prin surprindere: Îşi va face o operaţie!

Ultima perioadă a fost una grea pentru Oana Roman, după ce cearta din căminul conjugal i-a dat mari bătăi de cap. În urmă cu o seară, vedeta a mărturisit mai multe despre cearta cu Marius Elisei, dar şi despre anumite probleme medicale cu care se confruntă.

După cearta cu Marius Elisei, Oana Roman a decis să aibă mai multă grijă de ea. În cadrul unei emisiuni TV, aceasta a mărturisit că recent a aniversat patru ani de la căsătoria cu alesul inimii sale şi că se iubesc, chiar dacă au avut un mic „blocaj“ în relaţie, recent.

„Pe 13 ianuarie 2013 a început relaţia noastră. Cifra 4…multă lume ar fi putut spune că a fost cu ghinion, dar până la urmă a fost cu noroc. Uite, s-au liniştit…s-au mai calmat lucrurile şi eu am hotărât să aniversez ziua asta, cel puţin o parte din ea, făcându-mi mie un cadou. A fost o perioadă încordată şi foarte stresantă, din cauză că zilele astea am fost asasinată din toate părţile de tot felul de… îţi dai seama! Telefoane, mesaje… am văzut tot felul de emisiuni, în care s-au spus tot felul de lucruri şi fără să vrei te încarci cu nişte lucruri. Aveam nevoie să mă relaxez un pic, să mă ocup de mine un pic“, a mărturisit Oana Roman, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos.

În plus, vedeta a decis să aibă mai multă grijă de aspectul său, dezvăluind că are anumite probleme medicale, care nu îi permit să meargă la sală. „Nu am voie să merg la sală pentru că eu nu mai am jumătate din muşchii abdominali. Masajul mă ajută foarte mult şi am nevoie. În afară de mers pe jos, nu am voie să fac alt efort. Măcar cel puţin o dată pe săptămână ar trebui să fac masaj“, a spus Oana Roman. Totodată, ea a mai spus că va apela la bisturiul esteticianului pentru a-şi face o operaţie, la nivelul abdomenului, pentru a scăpa de cicatrici.

 

Citește și...