Oana Roman, salvată de la moarte în spitalul unde a născut Andreea Bălan: ”Era să mor, a fost îngrozitor”

Publicat: 12/03/2019 | 11:55

Nu mai este un secret faptul că Oana Roman s-a confruntat cu probleme grave după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Isabela. Vedeta a povestit că a trecut prin clipe groaznice, ba chiar a fost la un pas de moarte, însă a avut norocul să îi întâlnească pe doctorii de la spitalul SANADOR, care i-au salvat viața și Andreei Bălan.

Norocul fiicei fostului prim-ministru Petre Roman a fost acela că reputatul doctor Gabriel Mitulescu a făcut minuni când a operat-o din nou, fiindcă infecția îi invadase organismul. Chirurgul mi-a deschis toată burtă si… a început să curețe. Intervenția a durat 4 ore și ulterior am aflat că s-a îngrozit când a văzut faptul că mușchiul abdominal fusese, pe românește, mâncat de puroi, iar peretele vezicii urinare aproape perforat. Mi-a montat o plasă și am stat 4 zile la reanimare. În total, am zăcut două săptămâni în spital, ultima data. Era să mor, a fost îngrozitor, iar doctorul meu ginecolog, cel pe mână căruia mă lăsasem cu sarcină, în care am avut atâta încredere, cel care mi-a făcut cezariană și a două intervenție, pur și simplu a dispărut. S-a dat la fund și nu mi-a dat un un telefon, să mă întrebe dacă sunt bine”, a mai povestit vedeta.

Andreea Bălan a fost în aceeași situație. Cântăreața a dezvăluit că, atunci când inima i-a încetat să mai bată, a fost ajutată să supraviețuiască tot de doctorii de la SANADOR. De data aceasta, a intervenit doctorul Doru Herghelegiu. Domnul doctor Herghelegiu a venit de acasă în cinci minute şi m-a salvat! A intrat în sală și a intervenit! Mi-a povestit că eram la un pas să mor. Am rămas aşa… nu mi-am dat seama că a fost atât de grav”, a spus artista.

Citește și...