Oana Turcu a publicat imagini tulburătoare cu Zina Dumitrescu: ”Nu regret nimic…”

Publicat: 14/03/2019 | 20:05

Oana Turcu a publicat imagini tulburătoare cu Zina Dumitrescu. Ajunsă la venerabila vârstă 82 de ani, Zina Dumitrescu este de nerecunoscut!

Oana Turcu a publicat teaser-ul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” pe contul său de Facebook. Invitata ei de duminică este nimeni alta decât Zina Dumitrescu. Fosta creatoare de modă este din ce în ce mai slăbită și a rămas doar o umbră a ceea ce a fost cândva. Se poate observa, cu ochiul liber, că starea de sănătate a Zinei Dumitrescu este din ce în ce mai deplorabilă. (CITEȘTE ȘI: CE I-A SPUS ZINA DUMITRESCU ”TOVARĂȘEI” ELENA CEAUȘESCU: ”EU SUNT NEBUNĂ! COCUL ĂLA DE CUIB NEBUN DE CUCI DIN CAP…”)

Zina Dumitrescu, de nerecunoscut

”Ceea ce te jignește pe tine… să nu-i jignești nici pe ei. Aș face tot ce-am făcut pentru că nu regret nimic. Dacă vrei, poți!”, a mărturisit Zina Dumitrescu la Refresh by Oana Turcu.

De câteva săptămâni bune, doctorii îi fac periodic perfuzii Zinei Dumitrescu și i-au prescris vitamine. Ion Cassian deja a luat legătura cu cei de la cimitir să pregătească locul de veci, anunță libertatea.ro. (VEZI ȘI: ZINA DUMITRESCU, PROBLEME MAJORE LA AZIL! ”NU VREAU SĂ STEA GROPARUL S-O AȘTEPTE PE DOAMNA ZINA!”)

“În ultima perioadă, a slăbit destul de mult, în jur de 10 kilograme. La ora actuală, dânsa mănâncă cam jumătate sau sunt zile în care mănâncă şi mai puţin decât o jumătate din meniul nostru, zilnic! Pofta de mâncare a dânsei, precum şi dorinţa ei de a mânca nu mai este la fel de mare cum era acum două-trei luni. În continuare, noi suntem alături de dânsa şi vrem să facem să fie bine, dar nu vrea. E o perioadă mai grea pentru dânsa şi refuză”, a declarat Ion Cassian, proprietarul azilului care i-a devenit casă Zinei Dumitrescu.

Citește și...