Oana Turcu, la momentul adevărului. Ce i-a cerut Israela cu puțin timp înainte să moară. “Vorbeam o dată la două săptămâni și…”

Publicat: 10/03/2018 | 09:21

Israela Vodovoz a fost gasită moartă, pe 9 martie, în locuința ei. Descoperirea a fost făcută de avocata ei, alarmată de fapștul că nu a mai putut să ia legătura cu ea de aproape o săptămână.

Oana Turcu avea o relație aparte cu Israela, care îi solicita, constant, trucuri de frumusețe. Vedeta nu crede că prietena ei s-a sinucis și a precizat că aceasta nu suporta deloc faptul că a acumulat kilograme.

„Vorbeam o dată la două săptămâni. Îmi cerea tot felul de trucuri de frumusețe. Acest lucru înseamnă că își dorea să trăiască, își dorea să fie tânără. Se pregătea pentru viața care urma să fie, de ce nu, tot cu Liviu. Dumnezeule! Este incredibil! Îmi spunea că trebuie să o înțeleg că ea nu poate să apară în public decât în momentul în care se simte bine, se simte frumoasă, după ce va slăbi. Până atunci, ea nu mai voia să apară. Sunt convinsă că nu s-a sinucis, dar în sufletul ei nu cred că se mai suporta așa cum era. Își ura condiția. Nu mai suporta că se îngrășase, îi căzuse părul. Cred că toate aceste lucruri au dărâmat-o. Este vorba despre autodistrugere”, a zis Oana Turcu la un post de televiziune.

Israela s-a măritat în urmă cu 10 ani

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.