Oana Zăvoranu a făcut anunțul cel mare azi. Primele declarații despre SARCINĂ și COPIL. Ce nume a ales

Publicat: 15/02/2019 | 13:34

Oana Zăvoranu are o căsnicie fericită cu Alex Ashraf , cel care o sprijină și o susține necondiționat în tot ceea ce face. Toată lumea știe că Oana este mare iubitoare de pisici, astfel și are un motan în grijă, însă fanii se întreabă când își va dori un copil, asta pentru că declarase în nenumărate rânduri că nu se vede mamă.

Vedeta mai spunea la un moment dat că vrea să facă un copil prin intermediul unei mame surogat, dar iată că acum lucrurile s-au mai schimbat, este decisă să devină mamă, ba chiar își dorește un băiețel. Întrebată de o fană pe Instagram când va apărea în viața ei o „Oana Junior„, bruneta a dat un răspuns neașteptat:„Când o fi să fie, îmi doresc un Alex Junior”.

Oana Zăvoranu și-a făcut a 9-a operație la sâni

Oana Zăvoranu anunța în urmă cu câteva zile că vrea să lanseze o nouă modă, femeile să renunțe la silicoane și să poarte cu mândrie sânii naturali. Ei bine, toată această campanie, dacă putem s-o numim așa, a început chiar cu ea, când, recent, și-a făcut cea de-a noua operație la sâni, iar acum se bucură de un bust de adolescentă.

Vedeta a vorbit în detaliu despre acest trend, încercând să convingă sexul frumos să adopte această modă, întru totul naturală.

Știu că multe o să strâmbe din nas, dar asta e. Mi-am făcut a 9 a operație la sâni, ca să ajung ca la început, naturală, fără silicoane, cu sâni de adolescentă și mi-a ieșit! Sunt în situația în care pot iniția un nou trend al femeilor naturale, care nu au nevoie să se umple de plastic pentru a fi frumoase. Consider că în prezent exista tendința total gresită, de a își face toate, operații care să le deformeze nejustificat Silicoane ca pepenii, talie mai subțire ca a unui somalez,( sinistru), și fund lat, mare de vadana( eu mereu mă întreb cum își țin astea echilibrul) Un corp armonios cu umerii svelti, talie de bun simt și fund mic, frumos, mai puțin lat decât umerii, este exact ce place ochiului normal și minții nepoluate.

Și totul pornește de la cea mai cretină familie de surori din America, celebre pentru nimic.  Celebre pentru că sunt un etalon al prostiei, al operațiilor de deformare a corpului în modul cel mai grotesc și pentru lista interminabilă a bărbaților care le-au trecut prin pat ASTEA NU SUNT NICI MODELE DEMNE DE URMAT, NICI INFLUENCERE MY ASS, bagați ăla cap! Așa s-a ajuns la o ‘boală mondială, în care toate femeile vor sa le copieze pe prostănacele din familia Kardashian . Trezirea. Sâni falsi, talie sugrumată, fund fals și mare, gene false, buze false, sprâncene false, bărbie falsa, pomeți falsi, ce mai rămâne natural ? În schimb, toate cauta BARBATI ADEVARATI”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare.