Oana Zăvoranu a negat că participă la “Exatlon”. Ce replici acide a spus la adresa emisiunii

Publicat: 09/02/2019 | 10:57

“Exatlon” este o emisiune-fenomen în România și… a ajuns deja la al treilea sezon! Astfel, tot mai multe vedete de la noi au acceptat această provocare! Nu este însă și cazul Oanei Zăvoranu, care a declarat că nu are de gând să participe la show-ul care se filmează în Republica Dominicană. Mai mult, în stilul cu care ne-a obișnuit, ea a făcut câteva replici acide la adresa emisiunii “Exatlon România”.

Citește și: Oana Zăvoranu, schimbare radicală de look! “Îți stă foarte bine așa”

Oana Zăvoranu a negat că participă la “Exatlon”

“Se tot auzea că mergi la «Exatlon»… e adevărat? Te-ai duce? Războinici sau faimoși?” este mesajul pe care i l-a scris un fan vedetei pe Instagram Story.

Ca să pună punct speculațiilor pe marginea acestui subiect, Oana Zăvoranu i-a răspuns și a făcut publice explicațiile ei pe cunoscuta rețea de socializare.

“O mizerie mincinoasă! Nu m-aș duce niciodată în asemenea emisiuni de umilință… Au făcut asta pentru a-și face reclamă pe numele meu. Nu a fost niciodată pusă problema asta, a fost o minciună sfruntată… niciodată”, a răspuns extravaganta artistă.

Citește și: Top 50 vedete din România fotografiate în cele mai ”rușinoase” ipostaze! Cum au fost surprinse Antonia, Andra, Andreea Marin, Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu, Delia, Inna și Oana Zăvoranu

Întrebată dacă are o prietenă cea mai bună, Oana Zăvoranu a răspuns negativ, mărturisind că soțul ei este cel care ține locul unei astfel de persoane și nu numai. În plus, a mai spus actrița, i-a displăcut dintotdeauna să fie nevoită să aibă discuții cu anumite persoane care ar fi vrut să-i fie prietene.

“Nu, îl am pe soțul meu care le înglobează pe toate… soț, prieten, tată, mamă, frate… și mă simt superb așa… Niciodată nu mi-a plăcut să trebuiască să port zeci de discuții cu tot felul de amice… Interveneau mereu gelozii absurde între ele… Pfff… n-am eu răbdare de așa ceva… Sunt mai singuratică uneori… am momente lungi când simt nevoia să fiu lăsată în pace”, a mărturisit Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu s-a căsătorit în secret în urmă cu doi ani

Citește șiOana Zăvoranu, decizie inedită după nuntă: „Spun în premieră, fac o cununie religioasă într-o moschee”. A vorbit despre convertirea la Islam

Oana Zăvoranu (45 de ani), pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.
Citește și...