Oana Zăvoranu, declarații incendiare la ”Vulturii de noapte”: ”Dacă pozează un supozitor la care fac reclamă deja este wow”

Publicat: 09/03/2019 | 09:25

Oana Zăvoranu a ieșit din nou la atac, iar asta s-a întâmplat chiar în platoul emisiunii ”Vulturii de noapte”. Este recunoscut faptul că Oana spune, de fiecare dată, lucrurilor pe nume, fără menajamente. Așa s-a întâmplat și acum.

Oana Zavoranu atacă extrem de dur persoanele care dezvoltă business din zonă influencerilor. În momentul în care prezentatorii emisiunii “Vulturii de noapte” o întreabă ce războaie mai poartă, vedetă își spune imediat punctul de vedere.

“Acum sunt într-un razboi… Dar nu este război, pentru că nu ripostează cineva, nu are nimeni curaj. Mă lupt eu, în neant, dar știu că influencerele, bloggeritele și aud… Influencerele sunt aceste duduițe care se pozează, pozează cel mult două, trei frunze de salată; dacă pozează un supozitor la care fac reclamă deja este wow. Cam asta se întâmplă în mediul online”, spune Oana.

Citește și: SURPRIZĂ DE PROPORȚII: VICTOR SLAV + OANA ZĂVORANU = ♥️ „VINO ÎNCOACE, IUBIRE”

Oana Zăvoranu la ”Vulturii de noapte”

Oana Zăvoranu, schimbare radicală de look

Oana Zăvoranu a poposit astăzi într-un salon de înfrumusețare, unde a probat toate perucile care au atras-o. Printre acestea se numără una verde, alta blondă și una brunetă. Cea care a cucerit-o enorm și pe care a purtat-o mai mult este una blondă cu părul creț.

“Luați-o pe asta 😂😋😉 Cu dragoste, Oana 😎 #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #oanathequeen (…) #gorgeousgirlswearjune16♊️ #perfume #wigs #hairstyle #dope #cool #goodvibes #funny #love #life #beautiful” este mesajul scris de vedetă pe contul său de Instagram, unde a făcut publică una dintre pozele în care poartă o perucă blondă cu părul creț.

“Asta e cea mai tare ever ♥️♥️♥️♥️”, “Cu peruca asta parcă ești o adolescentă și ai 15 ani… Arăți foarte tânără! Care e secretul?”, “E marfa rău asta Și îți stă super! Asta e, Oana !”, “Îți stă foarte bine așa”, “Cea mai șmecheră perucă!!!!😍😍” sunt cinci dintre comentariile lăsate la postarea Oanei Zăvoranu.

Citește și: OANA ZĂVORANU CONTINUĂ RĂZBOIUL ONLINE: ”NIȘTE FOMISTE OPORTUNISTE!”

Oana Zăvoranu la ”Vulturii de noapte”
Citește și...