Surpriză de proporții: Victor Slav + Oana Zăvoranu = ♥️ „Vino încoace, iubire”

Publicat: 07/03/2019 | 12:20

În late night show-ul „Vulturii de noapte”, difuzat duminică aceasta, la ora 23:00, la Kanal D, Cătălin Cazacu, Giani Kiriță și Victor Slav lansează o serie de provocări inedite invitaților acestei ediții. Fără a avea vreo idee despre ce s-ar putea să i se întâmple, Victor Slav o provoacă pe Oana Zăvoranu la o rundă de ruletă rusească cu produse de make-up. Mecanismul jocului este explicat chiar de către initiator.

Vom juca noi doi această provocare, va fi foarte interesant. Vom avea 12 cutiuțe, în doar 6 dintre ele se vor afla produse de machiat. Dacă am ales o cutiuță în care, spre exemplu, se află un ruj, atunci trebuie să iei produsul și să mă dai cu ruj. Și viceversa„, îi spune Victor Slav partenerei de joc.

Tensiunea și emoțiile cresc pe măsură ce fiecare dintre cei doi jucători pun mâna pe cutiile aflate în fața lor. Nu durează mult și Victor cade în plasă, prezentatorul emisiunii se vede nevoit să se lase pe mâna Oanei Zăvoranu, make-up artist de ocazie.

Acesta este un creion de buze. Îți dă volum, îți face inimioare… Vino încoace, iubire„, spune Oana Zăvoranu, înainte de a-și exercita calitățile de make-up artist.

Prin ce probe trăsnite au trecut cele două vedete și cum s-a „răzbunat” Victor Slav veți putea afla urmărind ediția de duminica aceasta a late night show-ului „Vulturii de noapte”, începând cu ora 23:00, la Kanal D!

Citește și...