Oana Zăvoranu, ipostază de infarct pe Internet! Bruneta s-a pozat aproape goală

Publicat: 15/04/2019 | 18:17

Oana Zăvoranu și-a lăsat fanii mască! Bruneta a publicat o fotografie pe conturile ei de socializare, care efectiv i-a năucit de cap pe toți!

Cu siguranță, Oana Zăvoranu a găsit elixirul tinereții fără bătrânețe. Nu de alta, dar la 45 de ani, bruneta stârnește invidia multor puștoaice de 20. Mama Natură a fost extrem de darnică cu Oana Zăvoranu, dar vedeta are și grijă de corpul ei. În mod constant, ea merge la saloane pentru diverse tratamente faciale și corporale. Așa cum s-a întâmplat și astăzi. (CITEȘTE ȘI: A TOCAT DEJA AVEREA MĂRIOAREI SAU…?! OANA ZĂVORANU ȘI-A SCOS CLINICA LA MEZAT! E UN ”CHILIPIR” DE 400.000 €)

Oana Zăvoranu a publicat o fotografie dintr-un salon, acolo unde a mers pentru a scăpa de celulită. Bruneta și-a etalat trupul de invidiat, iar fanii au fost în extaz când au căzut-o pe divă într-o asemenea ipostază de infarct.

”Dupa mine unul dintre cele mai bune aparate de remodelare corporala, de pana acum, chiar daca lumea nu il promoveaza… de fraieri… Sta detasat intr-un top 5 al preferintelor mele 🤗 Se numeste REFIT si topeste celulita ca un mic God, ca sa nu zic de pielea supla si fina pe care o lasa…”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

Oana Zăvoranu, ipostază de infarct

Oana Zăvoranu s-a căsătorit cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează un cuplu nonconformist, dar frumos și solid. Tânărul palestinian a cucerit-o pe brunetă grație insistențelor lui, corectitudinii de care a dat dovadă, dar și faptului că i-a fost mereu alături Oanei în momentele bune și mai puțin bune. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU, MESAJ ACID TRANSMIS DESPRE RELIGIA CREȘTINĂ)

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani, tânărul fiind cel care a sprijinit-o pe Oana Zăvoranu necondiționat, dar si cel care îi este alături în afacerile dezvoltate după moartea Mărioarei Zăvoranu. Alex Ashraf și soția lui își trăiesc povestea de dragoste ca-n filme departe de ochii curioșilor. Oana Zăvoranu a rărit-o cu aparițiile TV și este cât se poate de fericită.

Citește și...