Oana Zăvoranu lovește din nou! Bruneta e supărată pe vedetele de la noi: „Băgați în voi ca spartele!”

Publicat: 17/02/2018 | 09:21
Oana Zăvoranu lovește din nou! Bruneta e supărată pe vedetele de la noi: „Băgați în voi ca spartele!”

Oana Zăvoranu a lansat un nou atac la adresa celor pe care le numeşte „mocangiste”. Bruneta e supărată foc pe vedetele de la noi care își mint fanii că țin tot felul de regimuri pentru că sunt sponsorizate de alte companii, când adevărul este cu totul altul. Zăvoranca nu s-a abținut și le-a aruncat cuvinte grele V.I.P-urilir care se încadrează în acea categorie.

„Mocangioaicele, fomiste, bloghiste, vloghiste, influencerele când ‘merge’ la restaurante să mănânce și ele moca, le zice la chelneri să le pună la pachet resturile, că ele ‘iubește’ mult animalele străzii… Baejnebun? Păi, atunci de ce haliți ce luați pentru ‘căței’, nehalitelor? O ardeți pe golăneală cu dragostea pentru animale și când ieșiți pe stradă uitați pe voi, ratonii, vulpilii și nutriile atârnate sinistru, sărăciilor! Băgați în voi ca spartele și le ziceți la fraierele, ‘de vă dau fălău’, că trăiți doar cu o frunză de salată! Vă lăudați, nebunelor din porumb, după ce vă ‘gletuiți’ 5 ore, cu poze la care scrieți dedesubt ‘Așa m-am sculat azi dimineață’! Seriously? Ia puneți voi poze așa cum v-ați sculatără de-adevăratelea! Am glumit! Să nu puneți… Că vrem să murim de bătrânețe, zic!”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

 

Nu este pentru prima oară când Oana Zăvoranu iese la atac. Ea are deja un război personal cu mai multe vedete de la noi, pe care le acuză că și-au făcut inclusiv nunțile și botezurile „pe moca”. Recent, ea l-a atacat și pe fostul ei soț, Pepe: „Mocangioaicele, fomiste, bloghiste, vloghiste, influencerele când ‘merge’ la restaurante să mănânce și ele moca, le zice la chelneri să le pună la pachet resturile, că ele ‘iubește’ mult animalele străzii… Baejnebun? Păi, atunci de ce haliți ce luați pentru ‘căței’, nehalitelor? O ardeți pe golăneală cu dragostea pentru animale și când ieșiți pe stradă uitați pe voi, ratonii, vulpilii și nutriile atârnate sinistru, sărăciilor! Băgați în voi ca spartele și le ziceți la fraierele, ‘de vă dau fălău’, că trăiți doar cu o frunză de salată! Vă lăudați, nebunelor din porumb, după ce vă ‘gletuiți’ 5 ore, cu poze la care scrieți dedesubt ‘Așa m-am sculat azi dimineață’! Seriously? Ia puneți voi poze așa cum v-ați sculatără de-adevăratelea! Am glumit! Să nu puneți… Că vrem să murim de bătrânețe, zic!”

Citește și...