Oana Zăvoranu a rupt tăcerea. Câte operații estetice are. “La sâni…”

Publicat: 15/05/2018 | 07:52

Oana Zavoranu este un dușman declarat al domnișoarelor care apelează la botox pentru a-și țuguia buzele și a avut mereu vorbe grele la adresa acestora. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunarRecent, invitată la un post de televiziune, vedeta a dezvăluit câte operații estetice are, precizând că doctorii i-au făcut anumite ajustări la sâni.

Nu am botox, nici măcar botox nu am. N-am nimic nici în buze, sunt aşa cum m-a lăsat mama mea, vreau să îmi fac, în schimb, un jawline. Dacă mi-aş face ceva aş spune: da, am făcut. Cât chirurgia estetică te înfrumuseţează nu e nimic rău în a apela la ea. N-am buze puse, eu sunt naturală că nu am cum să vorbesc despre altele. La sâni am umblat, la faţă îmi este cam frică. Nu am pomeţi puşi, nu am buze puse, poate o să îmi pun botox”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu vrea să devină mămică

Bruneta a dezvăluit că își dorește să devină, în viitorul apropiat mămică, la fel ca și soțul ei, Alex Ashraf. “O să lucrăm la acest lucru (n.r la un copilaş) nu acum că suntem prinşi cu treburile, cu afacerile. Dar în România nu se poate face acest lucru, sunt curioasă cu ar arăta băiatul meu. Contează cât de puternici suntem, dar acasă trebuie să fie cineva mai calm decât noi„, a spus Oana Zăvoranu.

Citește și...