Oana Zăvoranu, sătulă de întrebarea ”Pe când un copil?”: ”Faceți voi iepuroaicelor câţi vreţi dacă atât vă duce mintea”

Publicat: 11/12/2018 | 22:16

Sătulă până peste cap de veșnica întrebare ”Pe când un copil?”, Oana Zăvoranu le-a transmis un mesaj tuturor curioșilor care se bagă în viața ei.

Oriunde merge și orice face, Oana Zăvoranu nu scapă de întrebarea care stă pe buzele tuturor: ”Pe când un copil?”. Ei bine, vedeta a mărturisit că este sătulă până peste cap de curiozitatea multora în ceea ce privește un posibil bebe. Așa că Oana Zavoranu n-a stat pe gânduri și le-a transmis un mesaj tăios tuturor curioșilor. (CITEȘTE ȘI: FABULOS! CE ÎȘI SPUNE OANA ZĂVORANU CÂND ESTE CU MORALUL LA PĂMÂNT: “ÎNCHID OCHII, ÎMI VINE SĂ PLÂNG ȘI…”. FANII AU CRITICAT-O, DUPĂ CE S-A LUAT DE MAI MULTE VEDETE: “TE-AI FI SINUCIS?”)

„‘De ce nu faci Oana copii?’😝 Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt, şi că nu e treaba voastră, ok? Întrebare mega comunistă şi impertinenta 🥴, zilnic pusa ! 😩 Mă şi vedeţi pe mine făcând sondaje în randul populaţiei ‘Când credeţi că ar trebui să am si eu copii?’😂 Faptul că împărtăşesc cu voi multe din viaţa mea, nu înseamnă că vorbim şi despre ce trebuie fac eu în patul meu. Şi în mod constant, întrebarea asta, vine numai de la ţărănci înapoiate, care cred în mintea lor, că scopul vieţii, este să faci 100 de copii, să stai numai calare zi şi noapte şi să te făleşti după cu ei! 😆 Ia vedeţi-vă voi de copiii vostri şi nu de ai altora care au sau nu au!🤨 Faceti voi iepuroaicelor câţi vreţi, dacă atât va duce mintea şi vaginul 😝 Şi pentru că nu aveţi cu ce să mă atacaţi,(sâc!), că nu puteti spune nici că sunt urâtă, proastă, curvă, drogată, netalentată ,beţivă sau fără vreo direcţie în viaţa asta, din frustrare şi răutate, vă luaţi de pisicile mele, şi aici aţi belit-o 😱 Ce p***** vă freacă pe voi pisicile şi animalele pe care le ador eu? V-am cerut eu ceva, vreuneia dintre voi? NUUU🤔”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Facebook. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Încă un atac pe Instagram

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a mai avut o izbucnire pe pagina sa de socializare, la adresa unei dive care a supărat-o. Nu e prima oară când bruneta face ravagii la adresa unor vedete dar de data aceasta și-a descărcat, total, nervii. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU LE SPUNE FANILOR SĂI TOT CE ARE PE SUFLET: ”OAMENI CARE S-AU NĂSCUT SUPĂRAȚI PE VIAȚĂ!”)

”Când am o zi cand ma simt nefericita ma duc in oglinda, vorbesc cu mine si imi spun: ‘Auzi pizdica, ce plmea esti asa de suparata? Ai copii care iti cer sa suga, ai tatele la buric, esti grasa, bolnava, esti urata cumva, ai zece randuri de cearcane pana la glezne, ( ca uite raicu are si cica e happy🥶), ce te tot vaiti atat? Hai,trage un trening din ala sexycool de-al tau pe tine,(ai mai purtat facute de tine, dar nu ai spus asta vreodata), strange-ti parul ala de capra intr-o coada, lasa,nu te machia ca esti frumoasa si nemachiata, (sa ii multumesti pt asta lu’Marioara si lu’Nelu), inchide ochii si ia la nimereala o pereche de adidasi din dressing,ca oricum ai sute,sute din orice vrei, ( norocoaso)”, a scris Oana, plină de nervi. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Citește și...