Obama NU VREA sa renunte la telefonul sau! Ce mobile folosesc cei mai puternici oameni ai planetei

Publicat: 24/03/2014 | 19:55

Cei mai puternici lideri ai lumii sunt nevoiti sa vorbeasca ore in sir la telefonul mobil, iar serviciile secrete au mereu de lucru in a face ca aceste convorbiri sa se desfasoare in deplina siguranta.

Barack Obama detine un model BlackBerry, scriu cei de la The Telegraph, care noteaza ca presedintele Americii a fost sfatuit de consilierii sai sa isi aleaga un model cu sistem de operare Android.

The Wall Street Journal scrie ca modelele testate de Casa Alba sunt furnizate de Samsung si LG, ca alternative la BlackBerry.

obana

„Putem confirma ca Agentia de comunicatii a Casei Albe, in concordanta cu restul Deparatmentului Apararii, testeaza si foloseste o varietate de dispozitive mobile”, a declarat purtatorul de cuvant al Departamentului Apararii.

Si premierul britanic David Cameron a insistat sa pastreze modelul BlackBerry, care este considerat unul extrem de sigur.

Angela Merkel are si ea un BlackBerry Z10 care are o optiune speciala de securitate penrtu a preveni interceptarea convorbirilor.

BlackBerry Z10

Hilary Clinton detine tot un BlackBerry, in timp ce Francois Hollande este fan iPhone 5.

___________________
Citeste si
Cea mai buna veste pentru fanii iPhone! S-a lansat cea mai ieftina versiune posibila! Afla cat costa

5 modalitati prin care telefonul mobil te ajuta sa slabesti! Ai totul la indemana!
___________________

Putin se fereste sa vorbeasca la telefonul mobil

Vladimir Putin a negat ca detine un telefon mobil, insa a fost fotografiat in timp ce foosea un telefon Android, MTS-Glonass 945, varianta ruseasca la iPhone.

putin

Daniel Ciuta

Citește și...