A observat zilnic un tânăr care lua masa într-un mall din Bucureşti. Deşi venea mereu singur, bărbatul atârna de spătarul scaunului haina unei femei. Şi-a făcut curaj şi l-a întrebat ce e cu el şi de ce face asta în fiecare zi! E cutremurător ce răspuns a primit

Publicat: 15/02/2018 | 12:16

Zilele acestea, povestea unui tânăr a devenit virală pe Facebook. Un internaut a povestit că a aflat fără să vrea despre povestea lui şi a vrut s-o împărtăşească tuturor. Radu Ciocârlan, cel care a scris întreaga postare, susţine că povestea este adevărată, chiar dacă mai mulţi internauţi s-au arătat sceptici în ceea ce priveşte veridicitatea acesteia. 

„………..Haina………..
Merg aproape zilnic în mall Sun Plaza să iau masa şi, de câteva ori, până azi inclusiv, am văzut un tânăr de 26 – 28 de ani că vine, îşi comandă mâncare mereu singur. Ce mă intriga era faptul că mereu avea o haină de femeie pe care o ţinea în mână şi pe care o aşeza la masă pe spătarul scaunului din faţa lui, însă niciodată nu venea o femeie să stea cu el la masă. Termina de mâncat, îşi arunca tava, se îmbrăca, îşi lua haina de femeie pe mână şi se pierdea în mulţime. 
Azi, văzând aceeaşi scenă, m-am dus la el şi l-am întrebat de ce face asta mereu?
Răspunsul lui m-a făcut să lăcrimez… 
A spus că nu e nebun, însă iubita lui a murit în urmă cu 3 luni, că aceea este haina ei şi că în felul ăsta o simte aproape de el. Şi peste toate are senzaţia că vine în orice moment şi se aşează pe scaun la masă cu el.
Şah mat! Distribuie să vadă şi prietenii tăi…”
, a scris Radu Ciogârlan pe Facebook, ataşând şi o poză cu tânărul care lua masa singur.

Acuzat că a inventat toată povestea, bărbatul l-a filmat pe tânăr pentru a demonstra că totul este real: „Pentru toţi cei care spuneau ca nu este reală postarea mea anterioară cu tânărul care vine cu haina fostei iubite la mall deoarece a pierdut-o în urmă cu 3 luni si suferă.”. Tânărul s-a prezentat drept Bogdan şi a acceptat să stea de vorbă cu el.

„Imaginile şi povestea sunt adevărate, dar am fost fotografiat fără acordul meu. Povestea e adevărată, în parte…”, i-a spus Bogdan celui care l-a filmat. 

De această dată, tânărul nu a venit cu haina din pozele virale, ci cu o altă haină care i-a aparţinut iubitei: „E o altă haină, da. E haina de la…ultimul Valentine’s Day petrecut împreună.”

 

………..Haina 2………..

………..Haina 2……….. Pentru toţi cei care spuneau ca nu este reală postarea mea anterioară cu tânărul care vine cu haina fostei iubite la mall deoarece a pierdut-o în urmă cu 3 luni si suferă. Iată ce am găsit pe Facebook: L-au mai întâlnit si alţi oameni şi au mers la el. Băiatul este normal, drăguţ şi foarte amabil. Distribuiti va rog!

Posted by Radu Ciocârlan on Wednesday, 14 February 2018

Atât imaginile cât şi videoclipul care a urmat au devenit virale pe Facebook, fiind distribuite de zeci de mii de internauţi, care au fost impresionaţi de povestea tristă a tânărului. 

„N-am cuvinte. Câţi dintre noi ne mai iubim aşa de mult partenerul de viaţă?!”, „Respect! Mai rar!”, „Un suflet îndurerat. Fiecare îl putem ajuta cu un cuvânt de alinare”, „Impresionant!, „Trist tare”, au fost doar câteva dintre comentariile internauţilor. 

 

Citește și...