Olaroiu a intrat intr-un program de “conservare” la sala de fitness. Se zbate in van sa scape de burta

Publicat: 27/06/2013 | 23:00

Cosmin OIaroiu si-a pus in plan sa slabeasca, dupa ce s-a intors de la arabi cu un surplus de kilograme, insa, chiar daca frecventeaza aproape zilnic sala, rezultatele intarzie sa apara.

Fostul antrenor al Stelei n-a avut niciodata probleme mai mari cu greutatea decat are acum, asa ca a luat drumul salilor de fitness.

Fata de luna trecuta, cand a revenit in tara, Oli pare sa nu fi reusit sa scape de kilogramele in plus
Fata de luna trecuta, cand a revenit in tara, Oli pare sa nu fi reusit sa scape de kilogramele in plus

Hotarat sa-si recapete formele de altadata, Oli a optat si pentru un regim alimentar sanatos, renuntand la bauturi cu zahar sau carbogazoase in favoarea apei plate. Dovada o constituie si fotografiile surprinse de paparazzii nostri. In ciuda acestor eforturi, fostul international n-are prea mare succes in lupta cu kilogramele.

Cu burta sau fara, Olaroiu are insa un urias succes in Emiratele Unite. Seicii de la Al Ain au anuntat zilele trecute ca l-au convins pe roman sa-si prelungeasca intelegerea initiala pana in 2015.

Antrenorul n-are succes in lupta cu kilogramele chiar daca a trecut la un regim de viata sanatos cu mult sport si... apa plata (medalion)!
Antrenorul n-are succes in lupta cu kilogramele chiar daca a trecut la un regim de viata sanatos cu mult sport si… apa plata (medalion)!

Oli va castiga 4 milioane de euro pe sezon, fata de 1,5 cat primea pana acum, astfel ca a devenit cel mai bine platit antrenor roman, devansandu-I pe Mircea Lucescu si Dan Petrescu. In aceste conditii, pare ca burta nu mai e o prioritate!

Adrian Nicolae
 

Citește și...