Oltenii nemulțumiți și la victorie: „Trebuie să uităm cât mai repede acest meci!”

Autor: Cristian P
Publicat: 29/07/2019 | 17:13
Oltenii nemulțumiți și la victorie: „Trebuie să uităm cât mai repede acest meci!”

Corneliu Papură, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova, a declarat că și-ar fi dorit o victorie la o diferență mai mare în duelul cu Chidnia Târgoviște, meci pe care elevii săi l-au tranșat la limită cu 1-0 printr-un gol marcat de Mihai Roman în minutul 46.

„Am reuşit să câştigăm un meci pe teren propriu destul de complicat, având în vedere că în urmă cu trei zile am jucat în Europa League, un meci fizic, cu accidentări, capete sparte, care ne-a uzat. Cred că puteam închide meciul, să nu mai tremurăm pe final. S-a simţit oboseala şi am cedat oarecum iniţiativa. Primul lucru la care trebuie să ne gândim, să pregătim foarte bine meciul cu Honved. Să uităm cât mai repede acest meci, să ne refacem, odihna este singurul lucru la care mă gândesc acum. În general încerc să mă concentrez, indiferent cât de ostili sunt sau pro, încerc să mă concentrez pe deciziile pe care pot să le iau în timpul jocului. Dacă unii te contestă sau alţii te aplaudă, e doar alegerea lor”, a declarat Corneliu Papură, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova.

La rândul său, fostul atacant al FC Botoșani, Mihai Roman, eroul oltenilor în duelul cu Chidnia a spus că victoria obținută le dă un moral bun lui și coechipierilor săi înaintra duelului cu Honved Budapesta.

„Suntem foarte bucuroşi că am reuşit să câştigăm. Ştiam că ne aşteaptă un meci greu. În continuare trebuie să ne refacem pentru următorul meci de joi, pentru returul cu Honved. Noi trebuie să avem continuitate în evoluţii bune. Este o victorie care ne dă continuitate spre alte victorii. Cel mai greu adversar a fost căldura în primul rând. A fost o căldură insuportabilă. Cred că la ora jocului au fost 35 de grade, dar asta e. Suntem jucători, trebuie să ne adaptăm şi la aceste condiţii”, a afirmat  Mihai Roman.

Universitatea este alături de Viitorul Constanța, singura formație din Liga 1 cu maxim de puncte după trei runde.

 

Citește și...