Omagiu adus Tamarei Buciuceanu-Botez. O stradă din Suceava îi va purta numele

Autor: A.N.
Publicat: 23/10/2019 | 19:09

Omagiu adus Tamarei Buciuceanu-Botez. O sradă din Suceava îi va purta numele. 

Primarul municipiulul Suceava a făcut un anunțul. Acesta a hotărât ca o stradă din oraș să poarte numele actriței. Tamara Buciuceanu-Botez era cetățean de onoare al municipiului Suceava, de 21 de ani, oraș în care a și locuit. (CITEȘTE ȘI: TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ A MURIT. CUM A RĂBUFNIT CARMEN TĂNASE: ”SĂ VĂ FIE RUȘINE!”)

„Avem două străzi cărora trebuie să le dăm nume, în cartierul Dealul Mănăstirii, realizat pentru tineri, la ieșirea din Suceava spre Botoșani, încât una din străzi va purta numele acestei îndrăgite artiste, iar cealaltă, a marelui chirurg Vasile Andriu”, a spus Ion Lungu, primarul orașului Suceava, potrivit Monitorului de Suceava.

Tamara Buciuceanu-Botez a murit

Tamara Buciuceanu-Botez a murit, pe 15 octombrie, la Spitalul Elias din Capitală. Actrița a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase.  (VEZI ȘI: BOALA CRUNTĂ DE CARE SUFEREA TAMARA BUCIUCEANU-BOTEZ. DE CE A MURIT ÎNDRĂGITA ACTRIȚĂ)

„Spitalul Elias anunță cu regret dispariția unei mari doamne a teatrului românesc, Tamara Buciuceanu Botez. Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, se arăta într-un comunicat transmis de reprezentanții Spitalului Elias.

Actrița Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată, la începutul lunii octombrie, la Spitalul Elias din București, internarea survenind pe fondul unei boli cardiace mai vechi, care s-au agravat.

Citește și...