Omul de afaceri Catalin Chelu s-a stins din viata!

Publicat: 09/12/2014 | 11:32
Omul de afaceri Catalin Chelu s-a stins din viata!

Conform unor surse neconfirmate oficial, omul de afaceri gălăţean Cătălin Chelu (47 ani) ar fi decedat luni dimineaţă, la ora 3.00, din cauza unui stop cardio-respirator.

Moartea lui Chelu ar fi survenit unei îndelungate suferinţe, la capătul a două zile de comă, transmite viata-libera.ro. Afaceristul suferea de o boală de inimă foarte gravă şi, se pare, era înscris pe o listă de aşteptare pentru un transplant cardiac. Conform unor informaţii neoficiale, locul morţii ar fi Iordania, ţară în care Chelu s-ar fi refugiat după ce a fost condamnat definitiv la şase ani închisoare în dosarul „Mită la MAI”.

Catalin chelu

Familia afaceristului nu a putut fi contactată pentru a confirma sau infirma această informaţie, iar decesul nu a fost încă înregistrat în evidenţele vreunei autorităţi a statului român. În schimb, există informaţii cum că fratele omului de afaceri şi naşul din prima căsătorie al lui Chelu au plecat luni seară către Iordania, pentru a începe procedurile de repatriere a trupului neînsufleţit, scrie Romania TV.

Citeste si

SOC in muzica romaneasca! Un rapper a fost gasit MORT intr-un canal!

Mesajul tulburator postat de rapper-ul gasit mort intr-un canal! Care au fost ultimele cuvinte ale lui Alex catre prietenii lui!

Fusese condamnat la sase ani de inchisoare

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat, la data de 8 septembrie, pe omul de afaceri Cătălin Chelu la şase ani de închisoare după ce acesta ar fi încercat să mituiască fostul secretar de stat în Ministerul de Interne Dan Valentin Fătuloiu.

Citește și...