Operațiile estetice i-au adus o căruță de bani Danielei Crudu. S-a transformat în …

Publicat: 10/10/2019 | 17:58

Pe Daniela Crudu o vedeai, cu câțiva ani în urmă, dansând în platoru s-au fiind asistentă la diverite emisiuni de showbiz. Acum, doar participă în unele show-uri, care-I bagă ceva bani în buzunare. Nu de acolo însă își ia adevăratul venit Daniela.

Pe când era încă asistentă păcătoasă, la emisiunea lui Dan Capatos, Daniela Crudu a semnat mai multe contracte de imagine. Iar banii nu sunt deloc puțini, astfel că vedeta poate spune că trăiește pe picior mare. (CITEȘTE ȘI: NU E BANC! CE A AJUNS SĂ FACĂ DANIELA CRUDU PENTRU BANI. O VEI PRIVI CU ALȚI OCHI)

Ea face reclamă la diferite produse, este imaginea unei clinici de stomatologie şi nu se opreşte aici. (NU RATA: TOP 20 – CELE MAI RUȘINOASE GAFE VESTIMENTARE ALE VEDETELOR LA PLAJĂ. DANIELA CRUDU, DE EXEMPLU, A RĂMAS CU SUTIENUL ÎN MÂNĂ ȘI E DOAR PE LOCUL DOI. SĂ VEZI CINE E PE PRIMUL LOC, IMAGINILE SUNT FABULOASE)

Frumoasa brunetă prezintă diferite evenimente de la casinouri, a devenit imaginea unei case de pariuri sportive şi să nu uităm de shootingurile pe care le face pentru diverse magazine de haine. Și pentru asta este nevoie şi de investiţii, căci portofelul gros cu cheltuială se ţine. Sau mai bine zis cu operaţii estetice, scrie spynews.ro.

Daniela Crudu s-a ”tunat”, ofertele au început să curgă

Inițial, a primit bani frumoşi ca să pozeze în lenjerie intimă, dar şi în costume de baie, decolteul generos a devenit sursă de inspiraţie şi pentru un designer din Constanţa care vinde tricouri imprimate cu trupul ei de divă. (VEZI AICI: DANIELA CRUDU A VORBIT DESPRE SARCINĂ. TATĂL COPILULUI, CU 10 ANI MAI MARE CA EA)

Pentru a fi bomba sexy de azi, Cruduţa apelează periodic la medicii esteticieni. Pe lângă sâni, bruneta a umblat la buze, nas, guşă, bărbie şi faţete. Unde mai pui că, la fel ca la maşini, Daniela trebuie să îşi menţină tuningul la zi cu tratamente corporale sau alte intervenţii care sunt în trend printre vedete.