Optimist în tabăra „tricolorilor” înaintea semifinalei: „Știm totul despre nemți. Am ajuns în semifinale, dar putem mai mult!”

Autor: Cristian P
Publicat: 27/06/2019 | 12:26
Optimist în tabăra „tricolorilor” înaintea semifinalei: „Știm totul despre nemți. Am ajuns în semifinale, dar putem mai mult!”

„Tricolorii” sunt optimiști în privința șanselor de calificare în finala turneului final al Campionatului European de tineret care are loc în această perioadă în Italia și San Marino.

Cel puțin asta reiese din discursul pe care Mirel Rădoi, selecționerul naționalei și golgeterul all-time al tricolorilor l-au avut la conferința de presă premergătoare confruntării de la Bologna din semifinalele EURO 2019 cu Germania.

„Visul nostru nu trebuie să se oprească aici. Suntem conștienți de valoare adversarului, dar suntem pregătiți. Știm totul despre ei. Un prim obiectiv a fost atins, mergem la Jocurile Olimpice, dar acum obiectivul s-a schimbat. Se poate și mai mult!”, a declarat Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei de tineret a României.

La rândul său, George Pușcaș, golgeterul all-time al naționalei a declarat că este conștient de dificultatea partidei cu Germania dar a ținut să-I asigure pe fani că împreună cu coechipierii săi va da totul pentru ca România să ajungă în ultimul act la EURO 2019.

„Știm că va fi foarte greu, ne-am pregătit pentru acest duel. Totul e posibil, am demonstrat că avem valoare și putem face lucruri importante împreună ca grup. Acesta e secretul nostru, unitatea! În plus, cu atâția suporteri în tribune, vom fi ca acasă, iar asta este un alt atuu al nostru!”, a afirmat George Pușcaș, golgeterul all-time al naționalei de tineret a României.

Naționala de tineret a României joacă astăzi contra reprezentativei similar a Germaniei pe „Renato Dall’Ara” din Bologna de la ora 19:00 în prima semifinală a turneului final al Campionatului European Under 21 care are loc în această perioadă în Italia și San Marino.

Prima semifinală EURO 2019 dintre Germania și România este programată a se desfășura astăzi de la ora 19:00, duelul de pe  „Renato Dall’Ara” din Bologna fiind transmis în direct de TVR 1 și TVR HD.

 

 

Citește și...