Acasă » Vedete » OSCAR 2018. PREMIILE OSCAR 2018. Cine a plecat acasă cu statuetele de aur

OSCAR 2018. PREMIILE OSCAR 2018. Cine a plecat acasă cu statuetele de aur

De: Gabriel Niculescu 04/03/2018 | 22:17
OSCAR 2018. PREMIILE OSCAR 2018. Cine a plecat acasă cu statuetele de aur

OSCAR 2018 PREMIILE OSCAR 2018. Regalul cinematografiei mondiale are loc, în noaptea de duminică spre luni, în Dolby Theatre din Holywood. Decernarea premiilor Oscar pe acest an se întâmplă, la fel ca întotdeauna, în decor festiv, iar în centrul atenției este covorul roșu unde pășesc celebritățile. CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România, vă prezintă, pas cu pas, momentele cheie din cel mai important eveniment cinematografic al anului 2018, ajuns acum la cea de-a 90-a ediție. În scurt timp începe cel mai așteptat eveniment al începutului de an.

UPDATE 06.45  Cel mai important premiu al serii, respectiv pentru CEL MAI BUN FILM a ajuns tot la regizorul Mexican Guillermo del Toro. „The Shape of Water”, este marele câștigător al serii, cu PATRU premii OSCAR

UPDATE 06.30 Jodie Foster a apărut în cârje pentru a înmâna premiul pentru cea mai bună actriță. Aceasta este Francess McDormand, care a ridicat al doilea trofeu al carierei, pentru rolul său din „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”. ”Dacă e să cad, ridicați-mă că am ceva de spus!”, a spus Francess, iar apoi le-a cerut tuturor femeilor să se ridice în picioare, iar gestul ei a smuls ropote de aplauze din toată sala.

UPDATE 06.15  Cel mai bun regizor este Guillermo del Toro cu ”Shape of Water”. El a ținut un discurs despre granițe, spunând că tocmai el este imigrant, la fel ca mulți alți oameni obișnuiți. Regizorul a rezumat povestea pe care a pus-o în scenă, femeia care se îndrăgostește de un monstru. Este primul premiu OSCAR pentru regizorul mexican.

UPDATE 6:10 Premiul pentru cea mai bună melodie originală –  a fost acordat piesei „Remember Me”compusă pentru animația  Coco, de Robert Lopez și Kristen Anderson-Lopez.

UPDATE 6:00 Premiul pentru cea mai bună coloană sonoră  ajunge la Alexandre Desplat, pentru „Shape of Water”.

UPDATE 05:50 Premiul pentru cea mai bună imagine i-a fost înmânat lui Roger Deakins pentru „Bladerunner: 2049”, de către Sandra Bullock. Ea a prezentat premiul și le-a cerut organizatorilor să coboare intensitatea luminilor de pe scenă pentru a o face să arate mai tânără. ”O ce bine e”, a spus ea, glumind că vrea să arate de parcă ar avea în jur de 40 de ani. Sandra Bullock are 53 de ani și cu siguranță nu iși arată vârsta!
 
UPDATE 05.35 Jordan Peele a primit Oscarul pentru filmul său, Get Out.  Actrița Nicole Kidman este cea care a prezentat unul dintre cele mai așteptate premii ale serii, cel pentru cel mai bun scenariu original. În filmul „Get Out” cu Daniel Kaluuya joacă în rolul principal. Este prima nominalizare pentru Peele, care a și regizat filmul. „M-am oprit de 20 de ori din a scrie acest scenariu, pentru că mi se părea imposibil”, a spus Peele când a primit statueta.
UPDATE 05.30 Câştigătorul Oscar 2018 la secțiunea cel mai bun scenariu adaptat este James Ivory, pentru „Call Me By Your Name“.
UPDATE 5:15 Premiul pentru cel mai bun scurtmetraj live-action a fost  acordat filmului „The Silent Child”, iar premiul pentru cel mai bun scurtmetraj documentar a ajuns la Frank Stiefel, pentru „Heaven is a traffic jam on the 405”.

UPDATE 05.10 Prezentatorul ediției din acest an a Oscarurilor s-a gândit că spectatorilor le este foame așa că a orchestrat o farsă de proporții alături de Guillermo del Toro și alte vedete, ajungând în public cu un tun care arunca…hotdog!

UPDATE 05:00 Premiul OSCAR pentru cel mai bun montaj video este înmânat de actorul Matthew McConaughey staff-ului Dunkirk. Astfel, pelicula  câștigă al treilea OSCAR 2018.

UPDATE 04:55 Cele mai bune efecte vizualeBlade Runner 2049.

UPDATE 4:40 Cea mai bună animație a fost aleasă ”Coco” iar el mai bun scurt-metraj animat este „Dear Basketball”, realizat de Kobe Bryant și Glen Keane. Această categorie a fost prezentată de de actorii din „Star Wars: The Last Jedi”: Oscar Isaac, Mark Hamil și Kelly Marie Tran.

UPDATE 4:30.  Cea mai bună actriță în rol secundar este Alisson Janney, statuetă primită pentru rolul din ”I, Tonya”. Este prima nominalizare pentru Janney, care a mai câștigat anul acesta Globul de Aur și premiul BAFTA. „Am reușit totul singură. Nimic mai departe de adevăr. Mulțumesc Academiei”, a glumit actrița, care a jucat rolul mamei abuzive a patinatoarei americane Tonya Harding din filmul „I, Tonya“.


UPDATE 4:25 Cel mai bun film străin  a fost desemnat ”A fantastic woman” (Chile).

UPDATE 4:15 Premiul pentru cel mai bun design de producție a ajuns la  „The Shape of Water” al lui Guillermo del Toro

UPDATE 03.55 Oscarul  pentru Cel mai bun montaj de sunet a ajuns  la echipa care a realizat  drama de război „Dunkirk“.

Este vorba de o dublă categorie, cel mai bun montaj de sunet și cel mai bun mixaj de sunet.

UPDATE 03.50: Mary J. Blige a interpretat pe scenă piesa Mighty River. Vedeta este prima persoană nominalizată, din istoria Oscarurilor, în aceeași ediție, atât pentru cea mai bună melodie, cât și pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar, pentru filmul „Mudbound”.

UPDATE 03.45 „Icarus“(produs de Bryan Fogel și Dan Cogan) a fost desemnat cel mai bun documentar.

UPDATE 03.35 La categoria cel mai bun costum, câștigătorul este pelicula ”Phantom Thread”, despre un creator de rochii extrem de apreciat, îndrăgostit de meseria lui și care nu mai are loc pentru altcineva în inima lui. Premiul a fost prezentat de Eva Marie Saint. „Sunt mai bătrâna ca premiile Oscar”, a spus actrița în vârstă de 93 de ani, care a primit mult râvnitul trofeu, în 1955, pentru categoria „cea mai bună actriță în rol secundar”.

UPDATE 3.30: Echipa de producție a filmului „Darkest Hour”a primit premiul la categoria cel mai bun machiaj și coafură. Este vorba de machiajul care l-a făcut aproape de nerecunoscut pe Gary Oldman în rolul lui Winston Churchill.

UPDATE 03.15 Primul Oscar s-a dus la… Sam Rockwell, pentru rolul din „Three billboards outside Ebbing, Missouri”. Actorul se află la prima sa nominalizare la Premiile OSCAR. Statueta s-a acordat la prima categorie a serii „Cel mai bun actor într-un rol secundar”

UPDATE 3:00 A început ceremonia de decernare a Premiilor OSCAR 2018. Gazda evenimentului este Jimmy Kimmel. „Anul acesta, dacă vă auziți numele, nu vă ridicați imediat de pe scaun”, a glumit Kimmel pe seama incidentului care a stârnit valuri anul trecut. Atunci, ceremonia a fost marcată de o gafă fără precedent: după ce s-a anunțat că „La La Land” a câștigat și Oscarul pentru cel mai bun film, organizatorii au revenit: „Moonlight” era, de fapt, câștigătorul din 2017!

Comedianul Jimmy Kimmel și-a continuat seria glumelor, de data aceasta apelând la substrat. ”Iată Oscarurile, înfățișează un bărbat bine făcut, musculos, dar fără penis! Am avea nevoie de mai mulți pe străzi” a glumit el.

UPDATE 02.40 Actorul Gary Oldman este principalul favorit la premiul pentru ”Cel mai bun actor”, pentru rolul său memorabil din „Churchill”. La ceremonie a venit alături de soția lui, Giselle.

Printre invitații la gala din acest an se află și îndrăgitul personaj din Star Trek, Sir Patrick Steward

UPDATE 02.30 Regizorul unuia din favoritele serii, Guillermo del Toro, a oferit o scurtă declarație despre filmul cu care speră să obțină o statuetă, ”The Shape of Water”. ”Cred că lecția în acest film e empatia față de cei de lângă noi, ar trebui să fie mult mai ușor să empatizezi decât să alegi teama și ura”.

UPDATE 2:00 Iată că a apărut și una din persoanele direct implicate în ceremonia decernării premiilor Oscar! Actorul britanic Daniel Kaluuya este nominalizat anul acesta la OSCAR pentru rolul din „Get Out” o dramă cu accente SF care abordează tema rasismului în societatea modernă. „Filmul acesta va rezista testului timpului. Am crezut că Jordan Peele (n.r. regizorul) va avea probleme, pentru că filmul acesta este atât de articulat și spune pe nume lucrurilor pe care oamenii le zic doar în privat”, a spus interpretul rolului principal.

Și-a făcut apariția  și Allison Williams, actrita principala din „Get Out”, partenera de pe platou a lui Daniel.

UPDATE 01:50 Din garda veche, actrița Rita Moreno le-a făcut o surpriză failor, pentru a purtat aceeași rochie din celebra peliculă ”West Side Story” pentru care a primit Oscarul în 1961. Vedeta a atins acum venerabila vârstă de 86 de ani.

UPDATE 01.40 Salma Hayek și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o rochie în același stil care a consacrat-o în filmele western alături de Antonio Banderas.

OSCAR 2018, PREMIILE OSCAR 2018. UPDATE 01.20 Gala a început iar pe covorul roșu au început să apară invitații. E o atmosferă plină de culoare, toată lumea radiază. Limuzinele fac coadă la intrare pentru a lăsa invitații.

OSCAR 2018, PREMIILE OSCAR 2018. Nominalizările au fost anunțate de Academia Americană de film iar în topul acestora coduce SF-ul lui Guillermo del Toro, ”The Shape of Water” cu 13 mențiuni.

Lungmetrajul fantasy, despre un experiment secret din America anilor ’60, este nominalizat inclusiv la cele mai importante categorii – Cel mai bun film, Cel mai bun regizor şi Cea mai bună actriţă (Sally Hawkins).

Șanse mari la premiile Oscar 2018 are și drama „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“, mai ales că și-a dovedit valoarea la Globurile de Aur care este nominalizată la şapte categorii Oscar, inclusiv pentru Cel mai bun film, Cea mai bună actriţă în rol principal (Frances McDormand) şi Cel mai bun actor în rol secundar, unde concurează atât Woody Harrelson, cât şi Sam Rockwell.

(CITEȘTE ȘI:Predictii pentru Premiile Oscar 2018. Ei ar putea fi castigatorii mult ravnitelor trofee)

„Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“ prezintă lupta unei mame îndurerate cu autorităţile locale, care nu fac progrese în prinderea ucigaşului fiicei sale. Este un film despre durere, iertare, furie şi rezistenţă.

Pe locul trei în previziuni este ”Dunkirk” o drama care se petrece în cel de-al doilea război mondial are opt nominalizări la Oscar 2018, între care pentru Cel mai bun regizor (Christopher Nolan) şi Cel mai bun film.

Daniel Day-Lewis a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor în rol principal, pentru interpretarea din „Phantom Thread“, despre care a spus că este şi ultimul film în care joacă.

Meryl Streep, care a mai câștigat până acum trei premii Oscar a primit cea de-a 21-a nominalizare din carieră pentru rolul din drama „The Post“, deşi colegul său Tom Hanks şi regizorul Steven Spielberg au fost trecuţi cu vederea.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea