Otravă: ”A fost genial anul trecut la Neversea! Litoralul românesc avea nevoie de acest festival”

Publicat: 29/06/2018 | 17:11

NEVERSEA și-a deschis porțile pentru prima dată, în perioada 7-9 iulie 2017, fiind singurul festival din Europa care a transformat experiența muzicală de la malul Mării Negre într-o călătorie unică. La cele trei zile de festival din 2017 au participat peste 153.000 de mii de români şi străini, iar peste 100 de artişti internaţionali au urcat pe cele şapte scene, printre care, pentru prima dată în România, Jason Derulo, Rita Ora, Dua Lipa.

Cu siguranță ați intrat cel puțin o dată pe site-ul său și i-ați citit articolele. Vorbim, bineînțeles, despre unul din cei mai cunoscuți bloggeri, Otravă. Ei bine, el nu a lipsit de la cel mai tare festival care a avut loc pe plajă, Neversea.

”A fost genial anul trecut la Neversea. Litoralul românesc avea nevoie de acest festival. Ce poate să fie mai frumos decât să asculți muzica preferată în picioarele goale, pe plajă, la 2 pași de mare? Constanța merita un festival puternic. Iar în 2017 a primit ceea ce merita de foarte multă vreme. Un festival ca afară.”, a mărturisit Otravă pentru CANCAN.RO.

Otravă, fascinat de prestația artiștilor de la NEVERSEA

Otravă a fost la Neversea, anul trecut, împreună cu soția lui și o gașcă de prieteni. Iar povestea se va repeta și anul acesta! În 2017, blogger-ul a fost fascinat de prestația artiștilor care au urcat pe scenă, iar atmosfera a fost una de-a dreptul incendiară.

”Eu sunt mai de modă veche. Mi-a plăcut că a venit Fatboy Slim. Și atmosfera făcută de el a fost incendiară. A fost foarte tare și la Afrojack. GENIAL! Tare și ideea de a aduce artiști precum Dua Lipa, RitaOra, Jason Derulo sau Years & Years. Mi se pare că a fost un mix foarte, foarte bun.”, a mărturisit Otravă pentru CANCAN.RO.

Blogger-ul a optat pentru ținute cât mai lejere la celebrul festival pe plajă, Neversea, pentru a se putea bucura de toată atmosfera.

”Cât mai lejer. Să te simți cât mai bine. Festivalul ăsta este la mare, pe plajă și ideea e să o arzi cât mai relaxat. Așa am fost și eu anul trecut și așa o să fie și anul ăsta. Tricou de la Irina Voinea, încălțări de la Sneaker Industry și șapcă de la PORC.”, a mai declarat Otravă pentru CANCAN.RO.

Otravă la Neversea 2017

Otravă s-a delectat cu bunătăți la Neversea

Și… ca la orice festival, food-truck-urile au fost la putere! Otravă s-a delectat numai cu bunătăți care mai de care!

”Eu am oamenii mei la care merg la fiecare festival de food sau concert la mare. Îmi place foarte tare pizza de la Camionetta, ceva dulce de la Mr. Cannoli. Mi-ar plăcea să îi văd anul ăsta la festival pe oamenii de la Drunken Squid sau Finca Alioli. Merge un mix de fructe de mare cu paella și sangria.”, a mărturisit Otravă pentru CANCAN.RO.

Când va avea loc NEVERSEA 2018

Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival din Europa pe plajă va avea loc în perioada 5-8 iulie 2018. Festivalul Neversea 2018 va fi cu o zi mai lung decât prima ediție, peste 200 de artiști urmând să performeze în prezența a peste 200.000 de participanți din țară, dar și din străinătate pe plaja Neversea din Constanța. Împreună cu artişti de renume internaţional, unii aflaţi în premieră în România, spectatorii vor descoperi şi în acest an diversitatea muzicală, interacţiunea prin muzică, dar şi magia Mării Negre. Armin van Buuren, Steve Aoki, Galantis, GTA, Jonas Blue, Kungs, Tujamo, Yellow Claw alături de The Script, John Newman, Scooter, Hardwell, Axwell&Ingrosso şi Steve Angello sunt doar câţiva dintre artiştii care vor urca, vara aceasta, pe scena principală NEVERSEA. Biletele pentru Neversea  2018 se pot găsi pe www.myticket.ro.

Citește și...