Ovidiu Haţegan, în doliu. A aflat că mama lui a murit în timpul meciului Germania – Olanda și a plâns pe teren

Publicat: 20/11/2018 | 11:38

Ovidiu Haţegan trece prin momente foarte grele. Cunoscutul arbitru a primit vestea tristă că mama lui a murit chiar în timp ce era pe teren, unde se disputa meciul dintre Olanda si Germania, partidă terminată 2-2, in Nations League. În imaginile surprinse de jurnaliștii prezenți se observă că românul a izbucnit în lacrimi când a aflat despre decesul părintelui său.

Ovidiu Haţegan este în doliu, după ce mama lui a murit

În vârstă de 48 de ani, Ovidiu Hațegan a aflat la pauza meciului Germania – Olanda că mama lui a murit. La finalul partidei, arbitrul român și fundasul olandez Virgil van Dijk au fost protagoniștii unui moment emoționant pe teren. În imaginile apărute pe Internet se vede că atunci când a vrut să dea mâna cu Ovidiu Hațegan, Van Dijk observă că are lacrimi în ochi, după care îi spune ceva la ureche. La finalul meciului, jucătorul a dezvăluit celor de la Fox Sports ce i-a mărturisit cu tristețe arbitrul.

“Mi-a spus ca mama lui a murit recent. S-a lăsat copleșit de emoții și a început să plângă. L-am consolat și i-am spus că a arbitrat foarte bine. Este puțin, dar sper că l-a ajutat”, a povestit Van Dijk, conform sport.ro.

Mama lui Ovidiu Hațegan era internată în spital din cauza unor probleme de sănătate și el și-a rugat familia să-l țină la curent despre starea ei, relatează Digi Sport.

Momentul emoționant dintre Ovidiu Hațegan și fotbalistul Van Dijk a devenit viral, iar internauții au apreciat gestul olandezului.

Citește și...