Ozana Barabancea a răbufnit! Ce mesaj le-a transmis artista cârcotașilor din mediul online. „Semnez eu, păcătoasa…”

Autor:
Publicat: 13/08/2020 | 13:52

Ozana Barabancea le-a dat o lecție cârcotașilor din mediul online. În ultimul timp vedeta a primit numeroase comentarii negative de la urmăritorii săi, care consideră că își editează excesiv pozele. Ozana s-a săturat de critici și le-a închis gura internauților.

Ozana Barabancea a răbufnit în mediul online. Sătulă de toate comentariile negative și de oamenii care vor să o „învețe” cum să își trăiască, vedeta a reacționat. După ce a primit mai multe acuze legate de felul în care își editează pozele, a decis să pună stop criticilor. (CITEȘTE ȘI: OZANA BARABANCEA, LUATĂ LA MIȘTO DUPĂ CE A FĂCUT EXCES DE PHOTOSHOP: „SĂ NE BĂGĂM CRACII, ZICI CĂ E DIN FILMELE HORROR.” IMAGINEA CU CARE I-A ÎNGROZIT PE URMĂRITORI!)

Jurata de la ”Te cunosc de undeva” consideră că lumea exagerează și își bagă nasul acolo unde nu trebuie. Ozana a avut grijă să le explice tuturor că postează ce vrea și nu o interesează părerea lumii. Având o personalitate puternică, artista este sigură pe ea, iar comentariile răutăcioase nu o ating și nu o schimbă.

„Multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea.”

În stilul caracteristic, Ozana Barabancea le-a transmis internauților să își vadă de treaba lor și să o lase în pace. Vedeta a subliniat faptul că deși mulți o critică are vrea să fie în pilea ei măcar pentru o zi. (VEZI ȘI: OZANA BARABANCEA, MĂRTURII SFÂȘIETOARE DESPRE ULTIMELE ZILE ALE MAMEI SALE: “MĂ IMPLORA, ZĂCÂND ÎN PAT, SĂ ÎI CÂNT”)

„Bună dimineața, amabililor, inteligenților, înțelepților, imaturilor, naturalilor, neprihăniților, pioșilor! Semnez Eu, păcătoasa, editata, artificiala, obraznica! Ce bine că SUNT! Lăsați mesajele de “lupi moraliști și sfătoșii satului”! Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea! Și îmi permit să pun ce poze vreau! Cu poze editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea.

Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi !”, a adăugat vedeta.