(P) OFERTA SOC! Cum sa pleci gratis la Roma si cu 2.000 de dolari in buzunar

Publicat: 15/06/2018 | 07:55

O vacanta de vis in Orasul Etern si peste 2.000 de dolari pe care sa-i cheltuiesti dupa pofta inimii in magazinele trendy din capitala italiana. Chiar daca nu suna ca un anunt de angajare, este oferta speciala Standard Studio pentru modelele recrutate in aceasta vara. Practic, fetele care incep sa colaboreze cu studioul american din centrul Bucurestiului pana in 30 septembrie primesc BONUS o vacanta la Roma pentru doua persoane.

“Ne straduim mereu sa ne recompensam modelele in cele mai placute moduri, iar vara este perioada vacantelor. Oricine merita cateva zile de relaxare si vrem sa ne asiguram ca fetele noastre au parte de asta. Modelele vechi, cu experienta, din studioul nostru calatoresc frecvent si stim cat de mult inseamna asta pentru ele. Asa ca vrem sa le oferim o vacanta gratuita modelelor noi, care abia acum intra in familia Standard Studio, si poate nu isi permit inca un concediu extravagant”, au explicat reprezentantii Standard Studio.

Oferta dureaza pana in 30 septembrie, iar conditiile sunt usor de indeplinit.

Tot ce trebuie sa faca este sa lucreze timp de 4 saptamani in perioada 21 mai – 30 septembrie, sa incaseze 600 de dolari pe saptamana, iar vacanta la Roma este asigurata. Nici macar nu trebuie sa fie 4 saptamani consecutive. Practic se duc gratis in vacanta si au cel putin 2.400 de dolari castigati in buzunar. “Targetul” e perfect fezabil si nu e greu deloc, zeci de modele Standard Studio sunt la acest nivel de incasari”, au adaugat cei de la studio.

Sediul Standard Studio din Magheru 11

“Lucrez 8 ore/zi, 5 zile/saptamana, ca orice alt angajat, numai ca salariul meu este la nivel de director de multi-nationala. Nu as schimba acest job pentru nimic in lume!”, spune si Ana, model la Standard Studio.

“Cu cat un model este mai empatic, asculta activ si ofera atentie, cu atat are mai mult succes. Poate sa devina prietena si confidenta persoanelor cu care interactioneaza virtual si astfel ii fidelizeaza. Nuditatea si sexul se pot gasi peste tot gratuit. Un model videochat trebuie sa fie mult mai mult de atat”, dezvaluie reprezentantii studioului secretul succesului in videochat.

Acestia subliniaza ca nu conteaza varsta sau aspectul fizic al modelelor, ci doar seriozitatea si efortul depus pentru a invata si progresa.

“Avem mamici, femei mature, studente, femei din toate categoriile care castiga si peste 3.000 de dolari saptamanal. Standard Studio a format peste 2.000 de modele videochat in cei 7 ani de activitate din Romania, modele care sunt clasate pe primele pozitii pe cel mai mare site de videochat din lume cu care lucram. Am dezvoltat o metoda de training dupa model american care le garanteaza succesul. Incepem cu lectii video pentru a pune bazele, apoi cu training personalizat pentru fiecare, in functie de atuuri si calitati. Echipa noastra e 100% feminina, tocmai pentru ca modelele sa se simta cat mai confortabil”, au precizat reprezentantii Standard Studio.

Standard Studio, companie americana care a investit peste un milion de dolari in Romania, ne-a obisnuit sa faca lucrurile altfel decat se obisnuieste in aceasta industrie. Standard iese in evidenta nu doar cu oferte de recrutare inedite, sau cu metoda de lucru americana, ori cu reputatia impecabila. Interesant este si ca studioul nu percepe comision din castigul modelelor.

Standard Studio nu este un studio traditional de videochat, unde modelele trebuie sa dea un procent din incasari studioului. Noi suntem un centru de formare al modelelor videochat. Studioul e platit de cel mai mare site de videochat din lume pentru recrutare si formare de modele si nu din banii modelelor. Fetele isi primesc banii saptamanal pe cardul personal direct de la site, fara intermediere din partea Standard Studio”, au explicat reprezentantii Standard.

Mare parte din reputatia impecabila a Standard Studio se datoreaza politicii de transparenta a companiei. Echipa ofera informatii actuale din domeniul videochatului pe blog in fiecare saptamana si tururi ale studioului pentru cei interesati de aceasta activitate.

Oricine este binevenit sa ne viziteze, sa puna intrebari, sa ceara mai multe informatii. Asa ca daca esti interesata de domeniul videochat, te asteptam la noi in studio, cu o cafea si o discutie, doar sa iti faci o programare inainte, fie online la https://standardstudio.ro/contact, fie la telefon la 0785.284.574 sau pe fix la 021.312.2097”, spun reprezentantii studioului.

Cu toate ca studioul e in centrul Bucurestiului, in Piata Romana si ocupa 5 etaje si ofera conditii extraordinare, echipa a inteles ca sunt persoane care prefera sa faca videochat de acasa. Pentru acestia au creat programul Standard Acasa, care, pe langa software, contine si pretioasele lectii video de la echipa de traineri.

Mai mult, studioul vinde si francize pentru antreprenorii ambitiosi care vor o afacere profitabila. Asa ca pentru cei care vor sa faca multi bani cu o investitie mica, franciza Standard Studio e solutia! Studioul garanteaza exclusivitate pe teritoriu si ofera asistenta tehnica si promovare ca parte din pachet. Mai mult, amortizarea investitiei initiale de 25.000 de euro se intampla intr-un timp record. Cu 15 modele cu incasari minime, sau cu 10 modele cu incasari medii, iti recuperezi investitia in numai 12 luni.

Standard Studio este mereu deschis colaborarilor si le asteapta la interviu pe femeile ambitioase care isi doresc un job stabil cu venituri consistente. Programarile pentru interviu se fac la https://standardstudio.ro/angajari-videochat. Participarea nu presupune vreo obligatie si este strict confidentiala. Insa oferta cu excursia gratuita la Roma este valabila doar pana in 30 septembrie.