Papură nu recunoaște supremația FCSB: „Păcat, mare păcat!”

Autor: Cristian P
Publicat: 06/05/2019 | 11:08
Papură nu recunoaște supremația FCSB: „Păcat, mare păcat!”
Corneliu Papură, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova a declarat că din punctul său de vedere, înfrângerea cu FCSB cu scorul de 2-0 din cadrul rundei a VIII-a a play-off-ului Ligii 1 a fost nedreaptă.

„Având în vedere aspectul jocului, meritam să înscriem. Am avut ocazii mari de gol şi regretul este că nu am înscris. Important este că nu am cedat, mai ales cu un asemenea public. Am presat atât cât am putut şi ne-am creat ocazii. Păcat, mare păcat. Speram, prin înălţime, fiind un atacant de careu, cu o forţă mai bună, mă gândeam că vom reuşi să înscriem, dar şi el a fost neinspirat. Ne rămâne să câştigăm ambele meciuri. Să jucăm şi să câştigăm ambele meciuri, să fim în obiectiv, calificarea într-o cupă europeană. Eu am spus de la începutul sezonului că merităm să ne batem la primele locuri. Cred că meritam mai mult în acest sezon”, a declarat Corneliu Papură, antrenorul principal al formației Universitatea Craiova.

Victoria FCSB în Bănie contra Universității Craiova a fost obținută cu scorul de 2-0, golurile purtând semnătura lui Florin Tănase (min. 34- penalty) şi Dennis Man (min.90+5). După acest rezultat, FCSB, formație pregătită de Mihai Teja s-a apropiat la două puncte de liderul CFR Cluj în timp ce Universitatea Craiova a rămas pe locul 3 cu 36 de puncte.

În ultimul meci al etapei a VIII-a din play-off-ul Ligii 1, Astra Giurgiu va primi astăzi de la ora 21:00 vizita formației CFR Cluj, duelul urmând a fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

Citește și...