Părinții Alexandrei Măceșanu au ajuns la sediul DIICOT, după refuzul predării cărții de identitate

Publicat: 05/09/2019 | 13:24

Părinții Alexandrei Măceșanu au ajuns, joi, la sediul DIICOT, după ce au refuzat să predea cartea de identitate a fiicei lor, în urma raportului de expertiză genetică ce arată că victima arsă în butoi era Alexandra. Ioan Măceșanu a spus că nu va preda buletinul.

Familia Măceșanu a ajuns la DIICOT în jurul orei 13, însoțită de un avocat și nu au făcut declarații.

Tatăl Alexandrei, Ioan Măceșanu, a răspuns, însă, atunci când a fost întrebat dacă va preda cartea de identitate a fetei, spunând: „Nu, nu”.

Părinții Alexandrei Măceșanu vor cere, la DIICOT, raportul INML în prezența avocatului și, în funcție de raport, vor cere o contraexpertiză. De asemenea, vor solicita mai multe lămuriri în legătură cu dosarul Caracal.

Procurorii DIICOT din cadrul Structurii centrale au dispus, luni, prin ordonanță, predarea de către familia Alexandrei Măceșanu a cărții de identitate către polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, după ce raportul de expertiză genetică a arătat cu probabilitate de 99,93% că victima arsă în butoi este fiica lor.

În baza raportului, ar putea fi cerut certificatul de deces.

Familia Măceșanu a refuzat, însă, luni, predarea cărții de identitate a Alexandrei, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.

Citește și...