Părinții lui Mario Iorgulescu, în lacrimi. Ce s-a întâmplat în salonul în care este internat fiul lor

Publicat: 01/10/2019 | 23:23

Părinții lui Mario Iorgulescu au izbucnit în lacrimi, după ce au fost martori la unele scene emoționante, derulate chiar în salonul în care este internat tânărul de 24 de ani. Un apropiat al familiei lui Gino Iorgulescu a povestit totul și a oferit informații despre starea de sănătate a fiului Ligii Profesioniste de Fotbal.

Citește și: Mesajul halucinant postat de mama lui Mario Iorgulescu. L-a șters după câteva minute: “Înțeleg că doriți să moară”. Continuarea e cutremurătoare

Mario Iorgulescu, primii pași după accidentul provocat în urmă cu aproape o lună

Aflat într-o clinică privată din Milano, unde a fost transferat în urmă cu nouă zile, Mario Iorgulescu a făcut primii pași de curând datorită tratamentului care i-a fost administrat. Unul dintre apropiații familiei a povestit că momentul a fost unul emoționant și că părinții lui nu și-au putut stăpâni lacrimile de fericire. În plus, fiul Gabrielei și al lui Gino Iorgulescu nu mai este hrănit artificial.

Citește și: Tatăl lui Dani Vicol, reacție dură după ce Mario Iorgulescu a fost transferat la o clinică privată din Italia. “Mi se pare ceva…”

“El a făcut progrese considerabile. Se mișcă prin salon, ajutat de cadrele medicale, dar și de persoane din familie, care îi sunt mereu aproape. Mario a început să se și hrănească pe cale normală și se speră ca situația lui să evolueze pe zi ce trece”, a declarat unul dintre apropiații familiei lui Gino Iorgulescu, relatează wowbiz.ro.

Mario Iorgulescu, tratat într-una dintre cele mai bune clinici private din Europa

Clinica San Raffaele este una dintre cele mai bune din Italia și este renumită pentru condițiile pe care le oferă pentru servicii, dar și pentru numele celebrităților care s-au tratat aici. Printre aceștia se numără Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei, care a fost supus unei operații din cauza unei insuficiente cardiace în urmă cu trei ani.

Acest spital privat în care este internat în prezent Mario Iorgulescu oferă și cazare pentru însoțitorii pacienților. Câteva hoteluri cu același nume sunt situate în apropierea spitalului și stau la dispoziția bogaților care vor să fie alături de persoanele dragi lor; desigur… prețul este unul pe măsură!

Citește și...