Pariurile zilei» Atacăm în forță oferta fotbalistică a zilei de vineri! Set de zece selecții

Autor: Sabin P.
Publicat: 03/05/2019 | 12:02
Pariurile zilei» Atacăm în forță oferta fotbalistică a zilei de vineri! Set de zece selecții

Intrăm, treptat, cum se cuvine în oferta ”stufoasă” a week-end-ului, acolo unde ne așteaptă zeci și sute de evenimente de top din cadrul celor mai importante campionate ale Europei. După duelurile de top de la mijlocul acestei săptămâni, din UEFA Champions League și UEFA Europa League, vineri ne delectăm, în principal, cu prologurile rundelor din week-end.

Așadar, astăzi analizăm strict cele mai importante meciuri ale zilei de pe mapamond, oferind inclusiv căi multiple de câștig pentru capurile de afiș. Avem pregătite nu unul, nu două, ci chiar trei ponturi pentru meciul care deschide etapa de Ligue 1. Anticipăm un spectacol echilibrat și, totodată, un joc de o intensitate ridicată între Strasbourg și Marseille.

Nici Serie A nu dezamăgește. Cel mai important meci al rundei echivalează chiar cu prologul acesteia, un ”Derby della Mole” pe cinste, în care FC Torino speră la un succes istoric pe terenul ”Bătrânei Doamne”.

Completăm calupul de pronosticuri trecând în revistă și cele două dispute ale zilei din play-out-ul Ligii 1. În timp ce anticipăm un minim de spectacol fotbalistic în Chiajna-Botoșani, vizăm varianta pragmatismului în derby-ul regional dintre Gaz Metan și Hermannstadt. Succes, tuturor!


 STRASBOURG – MARSEILLE 2 CU HA (0) COTA 1.42

STRASBOURG – MARSEILLE 1-3 GOLURI COTA 1.44

STRASBOURG – MARSEILLE PESTE 8.5 CORNERE COTA 1.55

JUVENTUS – TORINO PESTE 9.5 CORNERE COTA 1.55

JUVENTUS – TORINO PAUZĂ SAU FINAL X COTA 1.80

MAINZ – RB LEIPZIG PESTE 8.5 CORNERE COTA 1.53

MAINZ – RB LEIPZIG 1-3 GOLURI COTA 1.70

CONCORDIA CHIAJNA – FC BOTOȘANI 2+ COTA 1.47

GAZ METAN MEDIAȘ – AFC HERMANNSTADT SUB 2.5 GOLURI COTA 1.52

SEVILLA – LEGANES GOL ÎN AMBELE REPRIZE COTA 1.54

Citește și...