Pariurile zilei» Facem profit, cu semifinalele UEFA Europa League în prim-plan! Set de opt ponturi pentru ziua de joi

Autor: Sabin P.
Publicat: 09/05/2019 | 05:38
Pariurile zilei» Facem profit, cu semifinalele UEFA Europa League în prim-plan! Set de opt ponturi pentru ziua de joi

Suntem setați să obținem profit pe manșa retur a semifinalelor UEFA Europa League. După duelurile spectaculoase de cinci stele de zilele trecute, din semifinalele UCL, ne focusăm pe cele două super-meciuri ale serii, care vor consemna finalistele acestui sezon de UEL.


Așadar, am pregătit câte trei pronosticuri variate pentru fiecare dintre cele două dispute. La Londra, Chelsea e favorită să treacă mai departe de arțăgoasa Eintracht, după 1-1 în tur, la Frankfurt. Deși oamenii lui Sarri au dominat întrecerea de pe ”Commerzbank Arena”, au fost nevoiți să se mulțumească cu o remiză cu goluri. Deși tindem să credem că și oaspeții vor contribui la capitolul ofensiv, ne e greu să credem că aceștia vor obține calificarea istorică în ultimul act, cea mult-visată.

În celălalt duel, lucrurile sunt puțin mai clare, însă, după ce am văzut în UEFA Champions League, putem spune că nici măcar acest 3-1 obținut în tur de Arsenal contra Valenciei nu este imposibil de întors. Ba, din contră, pe un ”Mestalla” plin-ochi, ”liliecii” au șansa lor, iar un 2-0 le este de ajuns pentru a elimina o formație a ”tunarilor” aflată într-o scădere drastică de formă, oboseala de pe final de sezon făcându-și simțită prezența din plin.

Completăm setul de selecții cu două propuneri din Croația și Liga a 2-a de fotbal a României, ambele pe goluri. Succes, tuturor!


CHELSEA – EINTRACHT FRANKFURT GOL ÎN AMBELE REPRIZE COTA 1.50

CHELSEA – EINTRACHT FRANKFURT GG COTA 1.88

CHELSEA – EINTRACHT FRANKFURT PESTE 9.5 CORNERE COTA 1.50

VALENCIA – ARSENAL 1 CU HA (0) COTA 1.41

VALENCIA – ARSENAL 2-4 GOLURI COTA 1.54

VALENCIA – ARSENAL PESTE 4.5 CARTONAȘE COTA 1.56

ZAPRESIC – RUDES 2-4 GOLURI COTA 1.52

MIOVENI – FARUL CONSTANȚA 1-3 GOLURI COTA 1.50

Citește și...