Pariurile zilei» Miercuri facem profit pe sferturile UEFA Champions League! Set de zece ponturi

Autor: Sabin P.
Publicat: 10/04/2019 | 07:45

După seara de ieri, în care formațiile engleze au acaparat atenția în primele două sferturi de UEFA Champions League, astăzi ne pregătim pentru două confruntări în care protagoniste vor fi viitoarele campioane ale Italiei și Spaniei, Juventus, respectiv FC Barcelona.

Dacă aseară, pe ”Anfield”, nu am asistat la niciun fel de surpriză, Liverpool impunându-se cu un logic și confortabil 2-0 în fața lui Porto, Tottenham a reușit un rezultat mare pe noul stadion. Spurs a învins-o pe Manchester City cu 1-0, iar Guardiola are emoții mari pentru returul de pe ”Etihad”.

Așadar, astăzi ne axăm, majoritar, pe celelalte două sferturi ale manșei tur, pentru care am pregătit câte patru pronosticuri. La Amsterdam, ”lăncierii” care au uimit lumea fotbalului eliminând-o pe Real Madrid, vor primi vizita experimentatei ”Bătrâne Doamne”. Cu Ronaldo drept vârf de lance, suntem de părere că torinezii, profitând de plusul uriaș de experientă, vor obține un rezultat pozitiv.

În paralel, pe ”Old Trafford”, Manchester United pare a avea o misiune imposibilă de calificare, în fața Barcelonei. Mizăm pe un deznodământ firesc, favorabil catalanilor, într-un moment în care formația antrenată de Ole Gunnar Solskjaer nu trece printr-o formă de invidiat.

Completăm calupul de pronosticuri cu două propuneri clasice pe goluri din Championship și campionatul Elveției. Succes, tuturor!


AJAX – JUVENTUS 2 CU HA (0) – COTA 1.58

AJAX – JUVENTUS INTERVAL 2-4 GOLURI ÎN MECI  COTA 1.55

AJAX – JUVENTUS OASPEȚII PESTE 4.5 CORNERE COTA 1.76

AJAX – JUVENTUS SUB 5.5 CARTONAȘE COTA 1.37

MANCHESTER UNITED – BARCELONA 2 COTA 2.05

MANCHESTER UNITED – BARCELONA OASPEȚII PESTE 1.5 GOLURI COTA 1.83

MANCHESTER UNITED – BARCELONA GAZDELE PESTE 1.5 CARTONAȘE COTA 1.40

MANCHESTER UNITED – BARCELONA PESTE 8.5 CORNERE COTA 1.50

ROTHERHAM – ASTON VILLA 3+ COTA 1.67

LUZERN – YOUNG BOYS 3+ COTA 1.54

Citește și...