Pățania unor tineri care au întins un fir peste un drum național. Reacția unui șofer… VIDEO

Autor: Maria H.
Publicat: 21/10/2019 | 17:03

Polițiștii din Alba fac verificări pentru depistarea mai multor tineri care au întins un fir peste un drum național din județ, după ce un șofer i-a filmat, avertizând că sunt puși în pericol motocicliștii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan, a declarat că tinerii nu au fost, încă, identifucați, potrivit mediafax.ro

„Facem verificări în acest caz pentru depistarea persoanelor respective. Deocamdată nu au fost identificați”, a spus Prodan.

Din ciclul "ma-sa l-a facut om iar el s-a transformat in bou" . Niste cretini pe drumul acela drept spre Ampoita "se jucau" de-a firul intins peste sosea. Tare mi-as dori sa aiba mainile legate cu un astfel de fir si sa stea fix in acceasi pozitie cu firul intins cand trece o masina. Problema este ca daca prind vreun motociclist si-l surprinde faza, cam ce se poate intampla? Dar,daca esti bou, asa o sa mori.

Publicată de Ovidiu Daniel pe Sâmbătă, 19 octombrie 2019

Verificările polițiștilor au loc după ce un șofer a postat pe Facebook o filmare făcută cu camera din mașină în care se văd mai mulți tineri care întind un fir peste DN 74 între Șard și Ampoița.

„Niște cretini pe drumul acela drept spre Ampoița de-a firul întins peste șosea. (…) Problema este că dacă prind vreun motociclist și-l surprinde faza, cam ce se poate întâmpla?”, a scris şoferul pe pagina de socializare.

Citește și...