Acasă » Exclusiv » Am aflat cine i-a spart casa Simonei Halep! El este cel care a despărțit-o pe tenismenă de soțul Toni Iuruc!

Am aflat cine i-a spart casa Simonei Halep! El este cel care a despărțit-o pe tenismenă de soțul Toni Iuruc!

De: Mihai Popa 08/09/2022 | 14:55

Ruptura dintre Simona Halep (30) și Toni Iuruc (42) a coincis cu apropierea, din punct de vedere sportiv, dintre tenismenă și Patrick Mouratoglou (52). O serie de evenimente, pe care vi le prezentăm cronologic, arată că legătura dintre celebra sportivă și antrenorul ei a dus, într-un final, la divorțul pe care PROSPORT.RO l-a anunțat, miercuri, în exclusivitate mondială.

UPDATE 11: Ce scrie presa internațională despre divorțul Simonei Halep (AICI)

UPDATE 10: Simona Halep a postat pe Instastory următorul: ”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”(AICI)

UPDATE 9: Imediat după ce a ieșit din biroul avocaților, unde s-au semnat actele de divorț, Toni Iuruc a oferit primele declarații: „Am plecat pe drum separat. Nu căutați senzaționalul, că nu există, suntem doi oameni normali, fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte normale. Deci nu căutați senzaționalul. Nu aveți ce să găsiți” (AICI)

UPDATE 8: După ce a semnat divorțul, Simona Halep și-a chemat bodyguarzii, la ieșirea de la bancă (AICI)

UPDATE 7: Simona Halep a semnat actele de divorț și a plecat de la biroul de avocatură direct la bancă (AICI)

UPDATE 6: Simona Halep și Toni Iuruc au ajuns la avocați, iar CANCAN.RO are toate imaginile foto&video (AICI)

UPDATE 5: CANCAN.RO are primele imagini cu Simona Halep, după anunțul divorțului! Și-a cărat bagajele cu un bărbat misterios (AICI)

UPDATE 4: Toni Iuruc a confirmat divorțul (AICI)

UPDATE 3: Fostul mare tenismen Ilie Năstase a avut o primă reacție la vestea care a șocat întreaga țară (AICI)

UPDATE 2: Toni Iuruc a făcut primele declarații despre divorțul de Simona Halep (AICI)

UPDATE 1: CANCAN.RO vă prezintă AICI scurta istorie, plină de detalii spumoase, a căsniciilor în care Toni Iuruc a eșuat.

Modul în care decurge relația dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou pare să fie tipic pentru un cuplu. În tenisul feminin, inclusiv în cel românesc, se întâlnesc, de altfel, situații în care relațiile foarte apropiate sunt „mascate” de un contract jucătoare-antrenor, arată PROSPORT.RO.

(CITEȘTE AICI: SIMONA HALEP SI TONI IURUC AU AJUNS LA DIVORȚ)

Apropierea dintre Simona Halep și antrenorul ei, Patrick Mouratoglou, ar fi dovedită cu prisosință de exemplele Nisa, Wimbledon și Mykonos. Și asta pentru că, de-a lungul timpului, se poate observa că Simona Halep nu a „mișcat” în fața lui Patrick Mouratoglou.

Simona Halep și Patrick Mouratoglu (Foto: Prosport.ro)
Simona Halep și Patrick Mouratoglu (Foto: Prosport.ro)

(VEZI ȘI: CE A FĂCUT TENISMENA ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ, DUPĂ ANUNȚUL DIVORȚULUI. SIMONA HALEP ȘI-A LUAT BAGAJELE ȘI A PLECAT CU UN BĂRBAT! VIDEO&FOTO EXCLUSIVE)

Chiar dacă, în situații similare, cu alți tehnicieni, sportiva a ieșit din tipare.

Prosport.ro aduce 5 argumente în favoarea unei apropieri Halep – Mouratoglou:

1. De când Simona Halep a semnat contractul cu Patrick Mouratoglou (7 aprilie 2022), Toni Iuruc nu a fost prezent la niciun turneu;

Simona Halep, în dimineața divorțului (Foto: CANCAN.RO)

2. La Roland Garros, unde au venit părinții Simonei, fratele ei cu familia (soție, fiica Tania) și alte opt rude de machidoni (aduși de tatăl Stere), a fost un dezastru: Halep a pierdut în turul 2 în fața unei chinezoaice mediocre. Patrick Mouratoglou a postat atunci un mesaj prin care și-a asumat vina…Surprinzător, Simona Halep i-a luat apărarea antrenorului și a concediat-o pe Virginia Ruzici.

(NU RATA: BLESTEMUL LUI TONI IURUC! COINCIDENȚELE CIUDATE DINTRE FOSTELE CĂSNICII ALE AFACERISTULUI ȘI RELAȚIA CU SIMONA HALEP)

3. Tot atunci, Simona Halep a semnat un contract de management cu o suedeză, Nina Wennerstrom, cea mai bună colaboratoare a lui Mouratoglou (fosta jucătoare de tenis, Wennerstrom este cea mai influentă femeie din sportul scandinav).

4. Chiar dacă Simona s-a antrenat în mai multe etape la academia lui Mouratoglou de pe Coasta de Azur (Biot, 15 km distanta de Nisa), Toni Iuruc nu a fost niciodată cu Simona Halep în acele stagii de pregătire;

Toni Iuruc a ajuns la avocați, pentru divorț (Foto: CANCAN.RO)
Toni Iuruc a ajuns la avocați, pentru divorț (Foto: CANCAN.RO)

5. Simona Halep a plecat în Statele Unite la începutul lunii august fără Toni Iuruc. Soțul campioanei a ajuns la New York pentru câteva zile înainte de US Open și numai după ce Simona Halep a abandonat la Cincinnati (la două zile după ce cucerise titlul la Toronto).

Informațiile obținute de PROSPORT mai arată că, la New York, Simona și Toni au avut câteva discuții mai aprinse, când s-au întâlnit, înainte ca tenismena să intre în concurs la US Open.

Seria de evenimente care anunțau inevitabilul

De menționat că Toni Iuruc a zburat în SUA imediat ce în țară ar fi apărut un articol că relația dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou ar fi dubioasă! Pe de altă parte, PROSPORT a aflat, în exclusivitate, că, la Wimbledon, Simona Halep a închiriat o vilă cu șase dormitoare lângă arenă, dar, în mod surprinzător, Toni Iuruc nu a ajuns la Londra!

Mouratoglou este nedezlipit de Halep inclusiv la interviuri, indiferent de locul unde sunt programate cu toate că regulamentul, strict, punctual și de o exigență neîntâlnită la turneele de tenis, nu îi permite prezența, mai remarcă PROSPORT. Cu toate acestea, francezul îi face fotografii Simonei, filmează, discută cu producătorii TV sau cu oficialii media, Wimbledon sau WTA.

În ultima lor vacanță, la Mykonos, Simona Halep și Toni Iuruc s-au regăsit, dar în același loc a apărut, imediat, și Mouratoglou cu yachtul său, împreună cu noua soție și cei 3 copii. Sursele PROSPORT susțin că famila Halep, prin tatăl Stere, s-a ocupat de organizarea vacanței de la Mykonos pentru ca Toni Iuruc și Simona Halep să detensioneze conflictul dintre ei. Planul nu a reușit, Simona lăsând de înțeles că nu este dispusă la o reconciliere. Apropiații spun că Stere Halep ar fi dorit ca fiica lui să continue această relație, dar sportiva nu a mai dorit și a spus un clar „Nu”.

Găsiți AICI toate dovezile care arată cum a influențat Patrick Mouratoglou relația dintre Simona Halep și Toni Iuruc!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Mihai Popa este un entuziast reporter al departamentului EXCLUSIV din cadrul publicației CANCAN.RO. A studiat tainele jurnalismului monden îndeaproape, având la activ o multitudine de materiale picante, redactate cu brio!
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet