Patronul-miliardar al celebrului ”Dragonul roșu” și-a scos soția la dans în LOFT

Publicat: 28/04/2018 | 22:50

Miliardarul Niro s-a numărat și el printre cei care au luat, sâmbătă, cu asalt, locațiile exclusiviste de pe litoralul Mării Negre. Omul de afaceri nu a venit să se distreze singur, ci… împreună cu soția lui. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, i-a întâlnit pe cei doi, în timp ce-și făceau intrarea în Loft. (CITEȘTE ȘI: SE ÎNCEARCĂ RACOLAREA UNUI NOU MEMBRU ÎN ”GRUPUL NIRO”)

Nicolae Dumitru purta o cămașă mov cu buline albe și o pereche de blugi, ținută pe care a accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare. Bineînțeles, de firmă! Soția lui a optat pentru o rochie diafană, bleu, cu imprimeu floral și o curea bej în talie. Cei doi s-au ținut de mână până și-au primit brățările de la bodyguarzi și apoi au intrat în Loft pentru a se distra pe cinste. Unde îi aștepta și un ”stoc” consistent de șampanie scumpă, Armand de Brignac.

Miliardarul Niro și soția lui, la intrarea în Loft

Nicolae Dumitru are o avere estimată la peste 680 de milioane de euro

Nicolae Dumitru are 54 de ani și proprietăți imobiliare evaluate la peste 680 de milioane de euro.  În 2002 a înființat „Dragonul Roșu”, centrul comercial care a devenit ulterior cunoscut în toată ţara, fiind și principala sursă de produse la preţuri mici care satisfac cererea cetăţenilor. În prezent, în cadrul Zonei Comerciale „Dragonul Roşu” îşi desfăşoară activitatea peste 15.000 de persoane, salariaţi ai firmelor din grupul de firme NIRO şi ai clienţilor acestuia, iar media zilnică de vizitatori este de peste 25.000. În incinta zonei, există 10 pavilioane comerciale care găzduiesc 5.000 de magazine, desfăşurate pe o suprafaţă de 195.000 mp şi zone de depozite desfăşurate pe 60.000 mp. (CITEȘTE ȘI:  MULTIMILIONARUL ”NIRO”, CU ALAIUL DE BODYGUARZI LA LOFT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...