Patronul Universității Craiova a fost infectat cu virusul COVID-19! Este internat la Terapie Intensivă

Autor:
Publicat: 03/09/2020 | 18:23
Patronul Universității Craiova a fost infectat cu virusul COVID-19! Este internat la Terapie Intensivă

Coronavirusul a atacat puternic în interiorul Universităţii Craiova, unde mai mulți oficiali au fost infectați. Recent, acestora s-a alăturat și Mihai Rotaru, în vârstă de 48 de ani, care a fost depistat pozitiv și se află internat la Terapie Intensivă.

Patronul Universității Craiova trece prin momente dificile, după ce a fost descoperit pozitiv cu COVID-19. Acţionarul principal al grupării din Bănie se află şi în aceste momente la secţia de Terapie Intensivă Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie ”Victor Babeș” din Craiova, potrivit Prosport. (CITEȘTE ȘI: EL E MEDICUL IRANIAN CARE LUPTĂ CU COVID-19 SUB CULORILE UNIVERSITĂȚII CRAIOVA)

Se pare că acesta a contactat o o formă mai agresivă a virusului, având simptome puternice, aşa cum s-a întâmplat şi cu antrenorul principal al Ştiinţei, Cristiano Bergodi, care a fost şi el internat la Terapie Intensivă.

Mai mulți oficiali olteni au fost infectaţi cu virusul COVID-19. Printre aceștia se numără președintele Sorin Cârţu, în vârstă de 64 de ani şi managerul general Marcel Popescu, în vârstă de 71 de ani. Cei doi au avut forme mai uşoare, fără simptome puternice, şi sunt pe cale să fie externaţi din spital.

De unde a pornit focarul?

Conform Prosoprt, virusul COVID-19 s-a răspândit printre oficialii olteni în timpul deplasării în Georgia, pentru meciul cu Lokomotiv Tbilisi, din turul 1 preliminar al Europa League. Se pare că Adrian Juncu, în vârstă de 21 de ani, un jucător de la echipa a doua a clubului, a fost depistat pozitiv, iar acum este internat la Spitalul ”Victor Babeş” din Bănie. (VEZI ȘI: VIDEO! MOMENTUL ÎN CARE TÂNĂRA DIN CRAIOVA SE ARUNCĂ DE LA ETAJ ȘI ESTE SALVATĂ CU CEARȘAFUL DE VECINI)

După acest prim caz, au urmat și alte persoane de la Universitatea Craiova. Au mai fost infectaţi antrenorul Cristiano Bergodi, antrenorul secund Gigi Ciurea, team-managerul Lucian Pretorian şi preparatorul fizic Cornel Blejan. Aceştia s-au vindecat între timp şi şi-au reluat activitatea.

În prezent, Mihai Rotaru şi managerul executiv Ovidiu Costeştin vor rămâne în continuare sub observaţia medicilor.