Paula este nelipsită de la mormântul soțului ei, Leo Iorga. “Sper și cred din suflet că o să ne mai vedem!” În ce proiect de suflet s-a implicat văduva

Publicat: 22/01/2020 | 16:06

Leo Iorga a încetat din viață anul trecut, pe 2 noiembrie, la doar 54 de ani. Îndrăgitul cântăreț de muzică rock s-a luptat, ani de-a rândul, cu o boală incurabilă, iar organismul său nu a mai rezistat. Regretatul artist este înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală, unde soția sa, Paula, își petrece majoritatea timpului.

Vin foarte des la mormântul soţului meu. Locuiesc foarte aproape şi e normal, vin pe jos până aici. Încerc să găsesc timp, am destulă activitate, multe proiecte începute de soţul meu, pe care le duc mai departe. I-am scris un mesaj, dar nu este deloc metaforic, cred în rugăciunea Crezul. Sper şi cred din suflet că o să ne mai vedem”, a declarat Paula Iorga.

“Mi-e greu, dar fiul cel mic, Paul, stă cu mine, continuă pe zonă muzicală, mai vorbesc cu prietenii, mai am invitaţii, mai ajut bolnavii de cancer cu sfaturi, la telefon„, a declarat Paula, soţia lui Leo Iorga, potrivit romaniatv.net.

Pe 2 decembrie, Leo Iorga ar fi împlinit 55 de ani.

(CITEȘTE ȘI: HOLOGRAF, RĂMAS BUN DE LA LEO IORGA: „ÎMI PARE RĂU CĂ LUPTA NU A FOST CÂŞTIGATĂ”)

Leo Iorga a avut mai multe probleme de sănătate

În ultimii ani, Leo Iorga a avut mai multe probleme de sănătate. În 2014, artistul a fost operat pentru extirparea unei tumori cerebrale, iar, în 2011, a suferit o intervenție chirurgicală pentru eliminarea unei tumori canceroase la plămâni. Anul acesta, la începutul lunii februarie, Leo Iorga a primit vestea recidivării tumorii (cancer stadiu 3-4) la singurul plămân rămas.

Cântărețul aflase de un vaccin-minune, vaccinul Cimavax, pe bază de venin de viperă, care se realiza doar în Cuba și care i-a prelungit viața cu doi ani, astfel că a plecat de urgență acolo, împreună cu soția sa, Paula.

Am fost la o clinică din Havana, unde mi-am făcut controale amănunțite și un vaccin care distruge celulele canceroase. Am stat două saptamani. Mă simt bine, nu pot să spun că nu. Iau tratament 6 luni, așa cum mi-au recomandat medicii. Pe lângă asta, mai consum niște ceaiuri naturale. Țin mereu legătura pe telefon cu cei din Cuba. Mi-am reluat activitatea, concertele și mă simt bine”, a povestit, la vremea respectivă, Leo Iorga.

Citește și...