Pe ce cheltuia banii una dintre fetele de Dorobanti retinuta pentru proxenetism! Imaginile sunt incredibile!

Autor: A.N.
Publicat: 06/02/2015 | 18:22
Pe ce cheltuia banii una dintre fetele de Dorobanti retinuta pentru proxenetism! Imaginile sunt incredibile!

Procurorii au decis retinerea a sase persoane in dosarul “prostituate pentru milionari”, una dintre ele fiind Mirela Alexandra Dumitru, acuzata de proxenetism. CANCAN va arata modul in care cheltuia tanara banii castigati din aceasta afacere ilegala.

Sase fete au fost retinute joi, una a fost cercetata in stare de libertate, iar alta a fugit din tara! Acesta este bilantul dosarului de proxenetism care a zguduit toata lumea mondena a Capitalei. Printre fetele audiate ca martori s-au aflat Daniela Crudu si Simona Trasca, insa cele retinute de procurori au fost urmatoarele: Diana Guresoaie, Georgiana Constantin, Mirela Dumitru, Ramona Popescu, D.N. si Lavinia Despina.

Fetele au iesit de la audieri fara sa faca nicio declaratie

Numele unora dintre ele nici macar nu i-au surprins pe obisnuitii cluburilor din Capitala, dar sunt si fete despre care nici macar nu existau banuieli ca ar avea astfel de ocupatii.

Despre una dintre ele, mai precis Mirela Dumitru, am aflat ca s-a combinat cu fostul iubit al Sinzianei Buruiana. Este vorba de Florin Marinoiu, cel pe care celebra blonda, actuala iubita de fotbalist (n.r. Nicolae Zuluf) l-a numit un “obsedat”.

Sinziana

Florin si Mirela au inceput o relatie de putin timp, insa cei doi si-au trait iubirea foarte intens. Calatorii foarte scumpe, cadouri extravagante, toate acestea in timp ce prietenii lor se intrebau de unde au bani pentru acest lux.

Fostul iubit al Sinzianei Buruiana s-a cuplat cu o tanara acuzata de proxenetism
Fostul iubit al Sinzianei Buruiana s-a cuplat cu o tanara acuzata de proxenetism

Un exemplu il reprezinta o vacanta pe care cei doi au petrecut-o in Dubai, unde si-au facut toate poftele, inclusiv cumparaturi in cele mai scumpe magazine.

Fostul iubit al Sinzianei Buruiana s-a cuplat cu o tanara acuzata de proxenetism

Care erau tarifele

Potrivit Parchetului, din gruparea de fete chemate joi la audieri, ar fi facut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat intretinerea de relatii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, sumele castigate fiind in jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual.

La audieri fetele au incercat sa se camufleze ca sa nu fie recunoscute
La audieri fetele au incercat sa se camufleze ca sa nu fie recunoscute

In rechizitoriul facut de procurori, acestia explica exact de ce s-a dispus retinerea a sase dintre ele, invocand ca unele reprezinta pericol social.

„Pericolul social pentru ordinea publica rezulta din faptul ca inculpatele au urmarit obtinerea in modul cel mai facil a unor foloase patrimoniale (sume mari de bani, bijuterii, parfumuri, genti, telefoane mobile), fara a realiza venituri din activitati legale, avand in vedere ca niciuna dintre ele nu figurează ca avand un contract de munca, profitand de faptul ca au intrat in contact cu diferiti barbati cu o situatie materiala buna care le puteau sustine financiar astfel, in schimbul serviciilor sexuale oferite.

Au sfidat astfel statul roman si ceilalti cetateni care obtin venituri din activitati licite, aducand atingere relatiilor privind convietuirea sociala, relatii care presupun procurarea mijloacelor de existenta prin munca, cu respectarea regulilor de morala privind viata sexuala a persoanei, precum si a moralitatii publice, suspectele procurandu-si mijloacele de existenta in acelasi timp si prin practicarea prostitutiei cu diversi barbati potenti financiar”, se arata in referatul de arestare al procurorilor.

CITESTE SI:

Totul despre mega-dosarul de proxenetism! Lista completa a vedetelor si tarifele pentru care acceptau sa se culce cu bogatasi!

Daniela Crudu şi alte 65 de asistente tv si fete de Dorobanţi, implicate într-un dosar de proxentism!

 

Citește și...