Pe ce cheltuie banii unul dintre cei mai bogați tineri din lume!

Publicat: 18/10/2018 | 14:36

La doar 25 de ani, norvegianul Gustav Magnar Witzoe se află în topul celor mai bogați tineri din lume, averea lui fiind estimată la 3 miliarde de dolari.

Gustav Magnar Witzoe are o avere esteimată la 3 miliarde de dolari după ce tatăl său, Gustav Witzoe senior i-a donat, în anul 2013, jumătate din afacerea pe care acesta o deținea, Salmar SA, una dintre cele mai mari companii producătoare de somon din lume. Gustav Magnar Witzoe a fost desemnat de revista Forbes ca fiind printre cei mai bogați tineri din lume.

În ciuda faptului că deține o mare parte din compania respectivă, Gustav Magnar Witzoe declară că nu se simte încă pregătit să preia afacerile familiei. Acesta caută să-și facă o carieră în lumea modelling-ului, notează Infobae, scrie libertatea.ro.

Nu ți se poate cere să fii șeful unei companii atât de mari. te poate afecta în multe feluri, în bine sau în rău. Îți poate afecta relațiile cu prietenii… Trebuie să fii pregătit pentru asta”, spunea el într-un interviuu pentru publicația Dagblade.
În plus, tânărul își dorește să fie și influencer. pe contul său de Instagram, norvegianul își prezintă stilul de viață celor 80.000 de urmăritori pe care îi are. Fotografiile postate de Gustav Magnar Witzoe pe contul său de socializare îl prezintă în cele mai frumoase și mai exotice destinații din lume. Tot acolo, el le arată fanilor săi și o parte din viața sa de lux, în care călătorille cu avionul privat, cu mașini de firmă și cu iahtul sunt la ordinea zilei.

Citește și...