Pe cine susține Diana Belbiță în finala de la “Exatlon”

Publicat: 22/05/2018 | 13:07

După ce a fost eliminată de la “Exatlon”, Diana Belbiță a dezvăluit că își dorește ca Larisa, fosta ei coechipieră, să câștige marele premiu. “Prințesa războinică” a fost nevoită, însă, să își aleagă alt favorit, după plecarea din Republica Dominicană a Larisei.

Întrebată de un prieten virtual dacă își dorește ca Vladimir Drăghia să câștige competiția, Diana Belbiță a răspuns, scurt: “Acum, da!”.

Nu mai e nimic de zis. Te aștept acasă„, a scris Diana Belbiță, pe contul personal de socializare, imediat după eliminarea Larisei.

Trei luni și jumătate cu momente memorabile, probe care la prima vedere păreau imposibile, curse cu final de infract și un dor permanent de oameni dragi. M-am simțit vie, am simțit că trăiesc cu adevărat…Am trecut de la extaz la agonie și înapoi, de la un moment la altul. Am învățat că nu depinde de confort, am învățat să mă bucur de lucrurile mici și cât de prețioasă e fiecare secundă.

Nu îmi era teamă să dorm pe scândură sau să mănânc puțin. Îmi era teamă doar să nu dezamăgesc. Credeam că sunt dependentă de telefon, dar acesta nu mi-a lipsit niciodată, ci oamenii cu care vorbeam la el au fost cei cărora le-am dus lipsa. Îmi era teamă să nu mă accidentez și să nu mai pot concura la fel, dar au fost și astfel de momente, în care am ignorate durerea și, asumându-mi riscuri, am intrat pe traseu.

Când în sfârșit căderile fizice păreau să rămână în spate și probele cu apa nu mai erau o problemă  pentru mine, a venit ziua în care sacrificiile nu au mai contat, iar fortăreața clădită cu muncă și încredere s-a dovedit a fi doar un castel de nisip lovit de val. Astfel, în ziua 105, mi-am luat rămas bun de la cea mai tare experiență”, a scris Diana Belbiță după ce a fost eliminată de la “Exatlon”.

Citește și...