Pentagonul, disperat din cauza COVID-19. Când cred americanii că vor scăpa de virusul ucigaș. “Trebuie să ne pregătim pentru…”

Publicat: 25/03/2020 | 07:50
Pentagonul, disperat din cauza COVID-19. Când cred americanii că vor scăpa de virusul ucigaș. “Trebuie să ne pregătim pentru…”

Pentagonul a anunțat că pandemia de coronavirus care a lovit, de câteva săptămâni, SUA s-ar putea încheia abia peste câteva luni. Totodată, generalul Mark Milley, șeful Statului Major, este de părere că tot coșmarul s-ar putea termina abia în iulie.

VEZI AICI: GIGI BECALI FACE TOT POSIBILUL CA SĂ SALVEZE ROMÂNIA DE CORONAVIRUS. “AM O ECHIPĂ CARE SE OCUPĂ DE ASTA. DAȚI-VĂ LA O PARTE DE ACOLO!”

Cred că trebuie să ne pregătim pentru o perioadă de cel puţin câteva luni şi să luăm toate măsurile de precauţie necesare pentru acest lucru„, a precizat secretarul american al apărării, Mark Esper.

Sunt pe deplin încrezător că peste câteva luni vom trece şi peste această situaţie„, a mai adăugat acesta în cadrul unei teleconferinţe.

NU RATA: PLATA RATELOR SE AMÂNĂ PE PERIOADA PANDEMIEI. ULTIMELE DECIZII LUATE DE BNR

600 de morți în SUA, în doar 24 de ore!

Statele Unite au înregistrat marţi 600 de decese şi aproape 50.000 de cazuri oficial declarate de Covid-19, potrivit unui bilanţ realizat de Universitatea Johns Hopkins.

SUA reprezintă a treia ţară ca număr de cazuri înregistrate, după China şi Italia. Majoritatea deceselor au fost înregistrate la New York, devenit epicentrul noului coronavirus în Statele Unite.

Donald Trump a avertizat marţi cu privire la o prelungire a măsurilor de izolare în SUA, care au aruncat economia în criză şi ar putea să „distrugă” ţara.

Citește și...