Pericolul real care ne pandeste maine noapte! Nu e gluma! O celebra parapsiholoaga ne da un avertisment infricosator

Publicat: 30/10/2015 | 20:01

Noaptea de 31 octombrie a intrat, treptat, in randul sarbatorilor imprumutate de romani din SUA. Astfel, aceasta zi este cunoscuta in Romania, ca fiind ziua de "Halloween" sau "Sarbatoarea tuturor sfintilor".

Celtii credeau ca in data de 31 octombrie spiritele vorbeau cu cei vii si coborau pe pamant. Pentru aceasta sarbatoare, parapsihologul Nicoleta Moldoveanu ii avertizeaza pe cititorii CANCAN.RO cu privire la aceasta zi:

Parapsihologul Nicoleta Moldoveanu
Parapsihologul Nicoleta Moldoveanu

„De Halloween practic se cinstesc spiritele mortilor. In aceasta noapte (n.r -31 octombrie) spiritele mortilor sunt alaturi de cele ale viilor, adica strigoii si moroii, care ne vor bantui casele. In aceasta noapte se poate intampla ca spiritele sa tranziteze persoanele labile psihice. Eu nu sunt de acord cu aceasta sarbatoare pentru ca multi romani  isi pun coarne si coada si se intruchipeaza in demoni. Cei care aleg sa se imbrace asa nu se gandesc ce se poate intampla ceva cand se imbraca asa. Nu este de joaca cu aceasta sarbatoare. Ei pot atrage foarte usor energii negative”.

 

demoni

CITESTE SI:

TRADITII si OBICEIURI de Halloween! Ce trebuie sa faci neaparat pe 31 OCTOMBRIE!

Aproape ca a speriat invitatii. Xonia a confundat petrecerea de fite cu cea de Halloween. Cum a aratat a fost…

Ce semnifica noaptea de 31 octombrie

Sarbatoarea de Halloween este de origine celta, fiind introdusa si in alte tari de imigrantii irlandezi ai Statelor Unite ale Americii. Americanii fac cu ocazia Halloween-ului pregatiri mai mari decat de Craciun sau de Paste. Totodata, cu ocazia sarbatorii de Halloween, in America a aparut si s-a dezvoltat o adevarata industrie a accesoriilor macabre: masti, costume de vampiri, schelete, diavoli, fantome, dar si nelipsitii dovleci scobiti.

demoni

Copiii se costumeaza si merg la colindat, din casa in casa, gazdele fiind obligate sa ii primeasca si sa le dea bomboane, altfel risca sa fie speriati de participanti. Alti tineri, mai curajosi, merg in aceasta noapte, a Halloween-ului, in cimitire si se distreaza facand ocultism si spiritism.

 

 

Oana Pascaru

 

Citește și...