Perversul din sectorul 5 a fost prins de poliţişti! Ce putea să le facă femeilor ziua în amiaza mare

Publicat: 14/09/2017 | 16:26
Perversul din sectorul 5 a fost prins de poliţişti! Ce putea să le facă femeilor ziua în amiaza mare

Un individ care a agresat sexual mai multe femei din sectorul 5 al Capitalei a fost prins. Perversul le ataca pe stradă, în scările blocurilor, iar la un moment dat a intrat chiar peste o victimă în casă, cu şliţul desfăcut!

Perversul a fost reţinut pe13 septembrie, zi cu ghinion pentru el, şi este acuzat acum de săvârşirea infracţiunilor de tentativă la viol, agresiune sexuală şi violare de domiciliu.

Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, la data de 11 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 17 au fost sesizaţi de către o tânără, în vârstă de 19 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 5, un bărbat necunoscut a încercat să o dezbrace de rochie, după care a urmărit-o, încercând să o împiedice să intre în apartament. Cu toate acestea, victima a reuşit să închidă uşa, cu ajutorul surorii sale, care se afla în locuinţă. Ulterior, bărbatul a pătruns pentru scurt timp în apartament, de unde tinerele au reuşit să îl determine să plece. Oamenii legii au identificat un bărbat, în sarcina căruia a fost reţinută fapta reclamată, stabilindu-se totodată că acesta a mai săvârşit alte două infracţiuni de agresiune sexuală. Astfel, la data de 11 august a.c., în jurul orei 12.00, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 2, o femeie, în vârstă de 32 de ani, a fost atacată din spate de bărbatul menţionat, care a atins-o în zona intimă, trăgând-o de lenjerie. La data de 12 septembrie a.c., o femeie, auzind bătăi insistente în uşa de la intrarea în apartament, cu toate că a observat că avea vizorul obturat, a descuiat uşa, moment în care bănuitul a pătruns în interior, cu forţa, în timp ce acesta avea zona intimă la vedere, a prins victima de mâini şi a încercat să o apropie de el, însă în urma ţipetelor femeii a părăsit locuinţa, fugind pe scări. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Sector 5, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la viol, agresiune sexuală şi violare de domiciliu, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Citește și...