Petrecere cu droguri și alcool! Doi fotbaliști celebri au leșinat! VIDEO

Publicat: 07/12/2018 | 19:54
Petrecere cu droguri și alcool! Doi fotbaliști celebri au leșinat! VIDEO

Jucătorii echipei de fotbal Arsenal au încins o mega-petrecere, cu alcool, droguri și femei. Doi dintre ei, Ozil și Aubameyang, aproape au leșinat. 

Alcool, droguri și femei, alături de celebrii fotbaliști de la Arsenal Londra! Între aceștia, Mesut Ozil, Alexandre Lacazette, Pierre-Emerick Aubameyang și Matteo Guendouzi. Aceștia apar într-o filmare halucinantă.

Jurnaliștii de la The Sun au intrat în posesia un ei filmări în care se poate observa cum germanul Mesut Ozil trage drogul dintr-un balon, își dă ochii peste cap și rămâne semi-inconștient. Alexandre Lacazette inhalează și el gazul în timp ce se uită nedumerit în jurul său. Actualul golgheter din Premier League, Pierre-Emerick Aubameyang, dar și bosniacul Sead Kolasinac pasează balonul cu gaz și sunt cuprinși de amețeală pe măsură ce inhalează gazul.

REacția clubului nu a întârziat. Oficialii “tunarilor” i-au mustrat pe jucători și urmează să decidă dacă vor aplica sancțiuni. “S-a discutat cu jucătorii și li s-a reamintit ce responsabilități le revin ca reprezentanți ai acestui club”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Arsenal.

Citește și...