Claire Holt a pierdut sarcina! Vedeta trece prin clipe cumplite: „Bebelușul meu scump…”

Publicat: 07/03/2018 | 10:24

O actriță cunoscută pentru rolurile sale în cunoscutele seriale “Jurnalele Vampirilor“, “The Originals“ și “H2O“, trece prin momente groaznice, după ce a pierdut sarcina. Claire Holt a făcut anunțul trist pe rețelele de socializare.

Am făcut poza asta acum 10 zile, cât timp aşteptam operaţia după ce bebeluşul meu scump şi-a pierdut bătaia inimii. I-am trimis-o logodnicului meu în camera de aşteptare ca să-i arăt că sunt OK. Nu eram. Nu m-am simţit niciodată atât de sfâşiată. Am dezbătut dacă să împărtăşesc acest lucru atât de curând şi încă îmi este teamă să fac o luptă atât de privată publică, dar o fac oricum pentru că este important a scris actrița.

Claire Rhiannon Holt este o actriță australiană. Este cunoscută prin interpretarea ei în rolul Emmei Gilbert în serialul H2o – Adauga apa. Are un frate pe nume Robby Holt si un catelus de rasa. În timpul ei liber, Claire înoată, joacă volei, joacă tenis cu familia și iese în oraș cu prietenii. Are centura neagră în Tae-Kwon-Do și sportul ei preferat este polo pe apă. Când nu face activități fizice, Claire își petrece timpul cântând la pian, chitară sau vocal.

Pe lângă rolul din H2o – Adauga apa (doar sezoanele 1 și 2), Claire a mai apărut în diverse spoturi publicitare pentru Dreamworld, Sizzlers și Queensland Lifesaving. Ea a studiat actoria la școală și în privat. Claire Holt a fost prezentă recent la Nickelodeon UK Kids Choice Awards 2007 impreuna cu co-starurile Phoebe Tonkin si Cariba Heine.

În 2014, Claire își anunta retragerea si din acest ultim proiect, si le-a multumit fanilor pentru anii in care i-au fost alaturi: „In ceea ce a priveste, aceasta este o situatie temporara. Am luat o vacanta in care vreau sa ma bucur de soare, de familie… Planuiesc insa sa ma intorc la familia mea din New Orleans„.

De altfel, producatoarea show-ului, Julie Plec, a spus ca sansele ca frumoasa australianca sa revina in anumite  episoade si sa isi faca aparitia fie in „The Originals”, fie in ‘The Vampire Diaries” sunt foarte mari.La randul ei, Claire a spus ca ar fi incantata sa revina, insa ca momentan simte ca a muncit foarte mult si ca nu a acordat suficient timp familiei, prietenilor, iubitului.

Citește și...